Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen külső/belső jön be a fiúknál?

Példálózhattok,hogy a külső nem számít,de ez nem igaz!
Amit mindenki elsüt ilyenkor,a külső megfog,a belső megtart!
Külsőre:sötétszőke/világosbarna haj+zöld szem a nyerő nálam!:) Legyen nálam egy KICSIT magasabb,legyen szép a mosolya,lenyűgöző a tekintete.Illetve imádom,ha göndör a haja egy fiúnak,de ez egyáltalán nem elvárás,vagy ilyesmi.
Belső:legyen vicces,empatikus,kedves,egy kicsit romantikus.Fogadjon el úgy,ahogy vagyok,ne akarjon megváltoztatni,legyen őszinte,ne titkolózzon,hazudozzon nekem.
A legfontosabb azonban,hogy szeressen engem,tartson ki mellettem!:)

Tapasztaltam hogy az embereknek mindig olyan személyhez vonzódnak akik egy kicsit is hasonlítanak saját magukra.
Valamelyik testrész az arcon , ugyanez személyiségben. Ezért nincs mindnekinek ugyanolyan ideálja,mindenkinek más jön be mert lelkünk mélyén olyannal kötnének össze az életünket akikben megbízunk és azt leginkább egy olyan személyben találhatjuk meg,aki egy kicsit is hasonlít ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!