Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek milyen külső/be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen külső/belső jön be a fiúknál?

Figyelt kérdés
15f

2016. dec. 17. 23:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Erre nem fogsz valós választ hidd el. Mindjárt megjönnek az okosak és elmondják, hogy a külső nem is annyira fontos, inkább a belső értékek a fontosak, mert az az ami sokat jelent nekik, de közben a valóságban a beképzelt, bunkó, macsókkal járnak. Figyeld ki, hogy így lesz.
2016. dec. 17. 23:43
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Na idefigyelj 1-es. Igenis van ilyen lány. Attól h veled elbánt az élet nem kell az összes lányt leírni. Te még nem találtad meg a neked megfelelőt de nem biztos h nem létezik. Úgyh csak haggyad a lányokat.
2016. dec. 17. 23:49
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

egyes te veled biztos senki se járna mert egy bunkó vagy :)

és amúgy meg nyilván nézz ki jól de az semmit sem ér ha nem vagy vicces és jó fej

nekem például ha választanom kéne egy jó fej kevésbé helyes fiú és egy helyes de nem jó fej fiú között akkor a jó fej kevésbé helyes fiú felé dőlne a mérleg

lehet sablonos duma de nekem a belső számít inkább

külső megfog belső megtart

2016. dec. 17. 23:50
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez hulyeswg milyen fiu/lany jon be😂 volt mar hogy azt mondtam magas(balam magasabb ami 176cm szal olyan 1i5-190cm) kisportolt test

Ehhez kepest szimpi volt mar 160cm fiu is😂😂😂😂😂😂

De kulso megfog, belso megtart!

50-50%

En szemely szerintem nem jarnek olyan sraccal aki egyaltalan nem az esetem inkabb csunyacska kategoria, viszont full jofej cuki es aranyos!

Viszont van a masik oldana hogy kivulrol fullos de belulrol a lelke, ha van egyaltal az ilyeneknek konkretan rohad:)

De ja sablonos, de ha ez tetszik hat na..

2016. dec. 18. 00:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi számít jófej fiúnak?
2016. dec. 18. 08:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Látod kérdező, ahogy mondtam, mind a belső értékeket tartja fontosnak, még ha rondább is vagy, de én mégse láttam még csóró ronda gyerek mellett nőt, csak gazdag mellett. Jobb ha már most felkészülsz, ha nem vagy jó pasi vagy gazdag, a kutyának nem fogsz kelleni.
2016. dec. 18. 12:23
 7/12 anonim ***** válasza:

6-os ki törte így össze a szívedet?

mert biztos csalódtál valakiben ha így gondolod

ennyi erővel én is mondhatnám h csúnya lányt nem láttam még gazdag fiú mellett csak cicababát öt mázsa festékkel és három kg póthajjal....

mind a két nemnek lenne oka szidni a másik nemet

de nem általánosítok mert nem minden fiú ilyen és nem minden lány

2016. dec. 18. 12:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez mind statisztika, meglehet nézni a felméréseket is. Múltkor is ott volt a híradóban, a nők 90%-a rondának mondta a társkereső oldalon lévő pasik majd 99%-át egy kép alapján. Szóval nekem senki nem papoljon a belső értékekről. A pénz és a kinézet számít csak. A többi csak duma. Egyébként nehéz lenne felsorolni mind, szóval inkább nem megyek bele. Csak annyit mondok, hogy régen énis azt a tábort erősítettem, aki szívesen ott volt a másik mellett és szívesen várt heteket-hónapokat egy lányra, de azóta rájöttem, hogy az az út nem járható.
2016. dec. 18. 13:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Sajnos igaza van az első válaszolónak.. Meglehet ezért kövezni, de teljes mértékben a tényeket írta..... Nem nézek ki jól, de viszont sokan mondták már azt, hogy kedves vagyok és aranyos.. Ehhez képest egy olyan lányt sem láttam még, aki ismerkedett is volna velem.... Mindig volt valami kifogás, hogy lekoptassanak...... Majd akkor elhiszem, hogy van olyan lány, aki tényleg csak a belsőt nézi, ha hajlandó lesz velem egy is járni...... 20/F
2016. dec. 18. 15:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Sok ertelme van egy 15 eves fiunak olyanokat irogatni hogy csak arra buknak akinek sok penze van. Hol van meg hogy egyedul kell eltartania magat? Valamint szerintem egy 14-15 eves lany pont letojja hogy a baratja kogazdag vagy atlagos. En 15 eves vagyok es aki nekem tetszik nem eppen a leggazdagabb. Nem szegeny de nem uszik a penzben. Es nem zavar. A kulsonel inkabb azt mondanam hogy hulyeseg hogy nem szamit. Mert nyilvan azzal fogsz megismerkedni aki kulsore szimpatikus. Szoval igenis szamit. De mint az elozok megirtak ha megismered akkor a belso sokkal fontosabb. Aki nekem tetszik kivulrol egy ilyen 10/8. De ami dominal nalam hogy nagyon jofej vicces es kedves. Szoval a belso az tobbet nyom a lattba de nyilvan ha valaki ronda akkor avval nem megy sokra. Az en idealomra ezek jellemzok(de ugye ez relativ szoval ne vedd kezpenznek): barna haj, nalam magasabb de nem felhokarcolo, vekony es izmos test. Es ami nalam a legfontosabb nagyon szep feher fogak:) Belulrol legyen kedves, jofej, vicces es mosolyogjon nagyon nagyon sokat. Engem egy fiu a mosolyaval tud levenni a labamrol. Remelem segitettem:))

15/L

2016. dec. 18. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!