Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen külső/belső jön be a fiúknál?

egyes te veled biztos senki se járna mert egy bunkó vagy :)
és amúgy meg nyilván nézz ki jól de az semmit sem ér ha nem vagy vicces és jó fej
nekem például ha választanom kéne egy jó fej kevésbé helyes fiú és egy helyes de nem jó fej fiú között akkor a jó fej kevésbé helyes fiú felé dőlne a mérleg
lehet sablonos duma de nekem a belső számít inkább
külső megfog belső megtart

Ez hulyeswg milyen fiu/lany jon be😂 volt mar hogy azt mondtam magas(balam magasabb ami 176cm szal olyan 1i5-190cm) kisportolt test
Ehhez kepest szimpi volt mar 160cm fiu is😂😂😂😂😂😂
De kulso megfog, belso megtart!
50-50%
En szemely szerintem nem jarnek olyan sraccal aki egyaltalan nem az esetem inkabb csunyacska kategoria, viszont full jofej cuki es aranyos!
Viszont van a masik oldana hogy kivulrol fullos de belulrol a lelke, ha van egyaltal az ilyeneknek konkretan rohad:)
De ja sablonos, de ha ez tetszik hat na..

6-os ki törte így össze a szívedet?
mert biztos csalódtál valakiben ha így gondolod
ennyi erővel én is mondhatnám h csúnya lányt nem láttam még gazdag fiú mellett csak cicababát öt mázsa festékkel és három kg póthajjal....
mind a két nemnek lenne oka szidni a másik nemet
de nem általánosítok mert nem minden fiú ilyen és nem minden lány

Sok ertelme van egy 15 eves fiunak olyanokat irogatni hogy csak arra buknak akinek sok penze van. Hol van meg hogy egyedul kell eltartania magat? Valamint szerintem egy 14-15 eves lany pont letojja hogy a baratja kogazdag vagy atlagos. En 15 eves vagyok es aki nekem tetszik nem eppen a leggazdagabb. Nem szegeny de nem uszik a penzben. Es nem zavar. A kulsonel inkabb azt mondanam hogy hulyeseg hogy nem szamit. Mert nyilvan azzal fogsz megismerkedni aki kulsore szimpatikus. Szoval igenis szamit. De mint az elozok megirtak ha megismered akkor a belso sokkal fontosabb. Aki nekem tetszik kivulrol egy ilyen 10/8. De ami dominal nalam hogy nagyon jofej vicces es kedves. Szoval a belso az tobbet nyom a lattba de nyilvan ha valaki ronda akkor avval nem megy sokra. Az en idealomra ezek jellemzok(de ugye ez relativ szoval ne vedd kezpenznek): barna haj, nalam magasabb de nem felhokarcolo, vekony es izmos test. Es ami nalam a legfontosabb nagyon szep feher fogak:) Belulrol legyen kedves, jofej, vicces es mosolyogjon nagyon nagyon sokat. Engem egy fiu a mosolyaval tud levenni a labamrol. Remelem segitettem:))
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!