Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek? 15F
Figyelt kérdés
mi a véleményetek egy ilyen fiúról?
belső:-kedves
-segítőkész
-mindig vidám
-könnyen barátkozós típus
-kicsit romantikus
- jó tanuló
külső:-180+ cm
-barnás szőkés haj
-zöld szem
-öltözködés: laza v elegáns
rossz tulajdonság: néha kicsit lusta :D
várom a pozitív és negatív kritikákat is :)
2016. nov. 5. 23:10
1/11 anonim válasza:
Szerintem egesz jo az oszkep.. 😉 biztos sok lánynak bejössz 😉 14/l
3/11 anonim válasza:
Nem nyűgöztél le mert egy rossz belső tulajdonságot írtál és 6 jót. Amiből elsőre az jön le, hogy nagyon meg vagy elégedve magaddal. Ami nem biztos csak egy első benyomás. EGy embernek nagyon sok hibája van, ehhez nem kell nagy ész, hogy tud magadtól is és ha egy ilyen kérdést írsz ki akkor legalább gondolkodj el rajta neked mik azok, mert biztos, hogy nem csak egy van.
4/11 anonim válasza:
Egyetértek az előbbi válaszolóval, ennyiből nem hozható össze egy teljes vélemény. Ahhoz látni, ismerni, érezni kellene.
5/11 anonim válasza:
nem tudod, hogy hány centi vagy, vagy mi az a +?
amúgy ez ilyen átlagtré bemutatkozás, ha tinderen lennél simán tovább lapoznék a kreativitás ill. őszinteség hiánya miatt.
7/11 anonim válasza:
Az előző szépen összefoglalta.
Mi volt a célod ezzel a kérdéssel úgy őszintén?
Hogy leírja mindenki, hogy jajj ilyen fiú kell nekem, te meg növeled az egód?
Negatív kritikán meg mit értünk?:D Ne legyél lusta vagy mi?:D
8/11 anonim válasza:
Ha mondjuk fekete lenne a hajad akkor álom :'D xd bár szerintem azért több lehet a rossz tulajdonságod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!