Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jesus Luz
Broolyn Beckham
Taylor Lautner
Justin Biber
17/L
köszi :)
de úgy értettem h belső és külső tulajdonságai
(csak rosszul fogalmaztam :D)
Kulsore Lucky Blue Smith-t tudnam mondani,akin minden megvan,ami altalaban imponalni szokott egy pasiban elsore.
Belsore nyitott,humoros,beszedes,tarsasagi ember,megbizhato,huseges,komolyan is lehet vele beszelni,stb. A szokasos.:D
Az alap, hogy ne legyen bunko/lekezelo/nagykepu senkivel, es ne jatssza meg magat meg a haverjai elott se. Legyen igenyes, kedves, megerto, spontan, nyitott, beszedes, vicces es viselje el a hulyesegeimet (mert van boven :D )
Es plusz pont, ha erdeklodik azok a dolgok irant amiket en is szeretek (pl. amerikai foci)
Kulsore meg csak annyi, hogy ne legyen tul sovany vagy tulsulyos es legyen magasabb vagy kb. ugyanakkora mint en.
15/L
Nekem Fluor meg Bieber jön be.
Üdv.:SP
Külsőre barna haj, barna szem, cuki mosoly, 180+ cm
Belsőre: humoros, intelligens, kedves, őszinte, megbízható, védelmet nyújtó.
Ha ezek megvannak, bugyicsere.
A tapasztalataim alapján a lányok azokat a fiúkat szeretik akiknek van pénzük és nem értenek semmi értelmes dologhoz. (A szüleik pénzelik őket, és a f**zukat verik egész nap.)
Én például iskola mellett és a tanítási szünetekben dolgozok. 183 centiméter magas vagyok, átlagos fejjel és izmos testalkattal. (Rendszeresen végzek súlyzós/saját testsúlyos gyakorlatokat, de a fizikai munka is edz.) Nem cigizek, nem piálok aztán mégsem vagyok a lányok kedvence... Igaz, nem is nagyon vagyok ilyen nyomulós fajta meg a divatra is rász*rok nagy ívben.
16/F
Magasabb nalam
Fekete ,gondot haj
Szep mosoly,szep fogak
Mely barna szem
Szeles vall
Nem nagyon sovany ,de egy kicsit nyurgabb/szalkas
Muveszi (rajz,zene,festes)
Jo humor
Jo beszelokepesseg
Tajekozottsag kulonbozo temakban
Erettseg
Ahh sajnos igen,leirtam azt a fiut ,akibe szerelmes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!