Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mondanátok erre? A barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mondanátok erre? A barátnőm szerintem még nem tette túl magát az exén. Lent

Figyelt kérdés

Másfél évig voltak együtt,de nagyon rossz kapcsolat volt. Fél évig volt belé szerelmes,és azért nem dobta ki,mert sajnálta. A szülei lecsúszott alkeszek,szegény körülmények,buta fiú. Azonban feltűnt,hogy elég gyakran jön elő. Megvannak a közös képei,nem akarja kidobni,facen mindig megjelenik,mert a haverjai,tesója ismerőse,és hetente lát róla képet, elmondása szerint idegesíti,de a közös fotókat,facebook ismerőseit nem törli,egy-két könyve nála maradt,azokat is otthagyja. Ráadásul gyakran álmodik vele,hogy bántja,mindenhol ott van,mert vannak róla intim képei,és attól fél,hogy fel fogja használni.

Miután kibészelte ezt,kb 3 hete. Nem jött fel,csak 1x. Jóval kevesebbet gondol rá,nem álmodik vele. Azonban most kiderült,hogy az egyik barátnője találkozgatott vele (nyáron).

Most letiltotta azokat,akik tudtak róla,és nem mondták el neki,és azon töpreng,hogy új facebookot csinál,mert nem kellenek neki szenny emberek.

És ezek mellett mostanában furán viselkedik velem,kicsim eltávolodott.

Ez engem rohadtul idegesít,mert úgy érzem magam,mint aki próbálná pótolni azt a srácot.

Ráadásul nem vagyok buta,szüleim rendesek,nem vagyunk lecsúszottak sem. Már 1x szóvá tettem nála,és kiakadva elmondta,hogy már nem érdekli,csak egyszerűen hosszú idő volt,és nem élvezte egyáltalán.

Mi a fenét csináljak?

19F (19L)

2016. dec. 14. 16:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem érdekelné nem foglalkozna vele.

Meg hát egy évig csak sajnálatból együtt lenni valakivel...nekem ez furcsa.

Egyébként ha idegesíti, hogy állandóan őt látja facebookon akkor egyszerűen meg lehet oldani, hogy annak a személynek a bejegyzéseit ne lássa.

SZERINTEM nem őszinte, de nem tudhatom.

Szépen nyugodtan üljetek le és beszéljétek meg.

Mondd el neki mi zavar és, hogy hogyan látod a dolgokat.

Sok sikert ;)

2016. dec. 14. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!