Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előtettek is "elásta" magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előtettek is "elásta" magát az a nő akinek nagyon gáz pasija volt előtettek? Szerintem ez nagyon sokat elárul az adott nő "igényeiről".

Figyelt kérdés
"Gáz" alatt ilyenekre gondolok mint pl.: alkoholista, túlsúlyos, szerencsejátékos, tanulatlan, fogatlan stb.
2016. nov. 23. 09:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem, most ha ő tetszett neki..most itt vagyok neki én.
2016. nov. 23. 10:01
 2/16 A kérdező kommentje:

1, OK. Köszi!

Most nézem elütöttem a "t"ket. A lényeg azért érthető. :)

2016. nov. 23. 10:10
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem, de ha ilyen kirekesztő és előítéletes gondolkodásom lenne, akkor el is ásnám magam.
2016. nov. 23. 10:15
 4/16 anonim ***** válasza:
Igen, de szerintem nem az a leggázabb ha valaki túlsúlyos vagy szerencsejátékos, vannak ennél rosszabbak is. Pl. egy nagypofájú kigyúrt idióta, akiről azt mondja a nő hogy végig átverte és kihasználta. Mert ha valakit egy ilyen meg tud vezetni (és egyáltalán tud a fajtájához vonzódni), az sem jelent semmi jót. És még lehetne sorolni...
2016. nov. 23. 10:18
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem tanulstlan az elettarsam es kellene neki 4 fogbeultetes.

Kerdezo,akkor most megyek es veszek egy asot magamnak ... :D

N

2016. nov. 23. 10:20
 6/16 anonim ***** válasza:
35%

Nem.

Viszont ha azért a b*nkóért mindent megtett, aki pedig megbecsüli és szereti, azért meg a kisujját se mozdítja, na, azzal már lazán elásta magát.

2016. nov. 23. 10:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy el kell ítélni az ilyen nőt. Lehet hogy megismerkedésükkor még "normális" volt a fickó, csak később züllött le, ilyenbe mindenki belecsúszhat. Ha viszont tök jól érzi magát az effajta emberek társaságában, az viszont már gyanús...
2016. nov. 23. 10:32
 8/16 anonim ***** válasza:

Attól tartasz, hogy esetleg téged is ilyennek tart? Vagy az a gond, hogy tudod, az előző barátjának a szintjét nem nehéz megugrani?

Most egyébként ha tetszett neked az a nő és csak azért dobtad, mert úgy érezted, nem elég igényes (az ízlése terén),

2016. nov. 23. 11:20
 9/16 anonim ***** válasza:

Bocsi, lemaradt:

, akkor rosszul tetted hogy dobtad.

2016. nov. 23. 11:21
 10/16 A kérdező kommentje:

9, Egyszerűen csak kiábrándító a dolog.

Konkrét példa: akivel ismerkedtem, kiderült az előző párja egy szerencsejátékfüggő félig alkesz ember volt. Nem igazán felemelő egy ilyen alak után következni. Mégis milyen nő az aki egy ilyen pasival volt?

2016. nov. 23. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!