Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előtettek is "elásta" magát az a nő akinek nagyon gáz pasija volt előtettek? Szerintem ez nagyon sokat elárul az adott nő "igényeiről".
1, OK. Köszi!
Most nézem elütöttem a "t"ket. A lényeg azért érthető. :)
Nekem tanulstlan az elettarsam es kellene neki 4 fogbeultetes.
Kerdezo,akkor most megyek es veszek egy asot magamnak ... :D
N
Nem.
Viszont ha azért a b*nkóért mindent megtett, aki pedig megbecsüli és szereti, azért meg a kisujját se mozdítja, na, azzal már lazán elásta magát.
Attól tartasz, hogy esetleg téged is ilyennek tart? Vagy az a gond, hogy tudod, az előző barátjának a szintjét nem nehéz megugrani?
Most egyébként ha tetszett neked az a nő és csak azért dobtad, mert úgy érezted, nem elég igényes (az ízlése terén),
Bocsi, lemaradt:
, akkor rosszul tetted hogy dobtad.
9, Egyszerűen csak kiábrándító a dolog.
Konkrét példa: akivel ismerkedtem, kiderült az előző párja egy szerencsejátékfüggő félig alkesz ember volt. Nem igazán felemelő egy ilyen alak után következni. Mégis milyen nő az aki egy ilyen pasival volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!