Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előtettek is "elásta" magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előtettek is "elásta" magát az a nő akinek nagyon gáz pasija volt előtettek? Szerintem ez nagyon sokat elárul az adott nő "igényeiről".

Figyelt kérdés
"Gáz" alatt ilyenekre gondolok mint pl.: alkoholista, túlsúlyos, szerencsejátékos, tanulatlan, fogatlan stb.
2016. nov. 23. 09:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Persze önmagában nem hízelgő tény, de most a múlt a fontos vagy a jelen, azt kellene magadban eldönteni, nem azt hogy ki volt előtted.

Ha ezt néznék az emberek sokan nem is jönnének össze egymással, mert milyen már. .. és nem feltétlenül a nő igényei ilyen alacsonyak, később sokszor évek múlva buknak ki az ilyen problémák, mint ahogy fentebb is írták.

Sajnos a férfiakra jellemzőbb, hogy lelki problémák, sikeretlenség felbukkanása esetén legkézenfekvőbb alternatívaként az alkohol után nyúlnak, segítségkérés helyett.

2016. nov. 23. 11:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, nőként. Volt olyan pasi, aki akart velem ismerkedni. De tudtam róla, hogy képes volt többször is olyan nőt dugni, aki egy utolsó szutyok alkesz. Meg minden repedtsarkút felpróbált a környéken.

Én nem szeretnék bekerülni ilyen illusztris társaságba, meg elkapni se akarok semmit.

És igenis igénytelenség, hogy ilyenekkel összegabalyodott.

Nőkről is sokat elmond, ha ilyen szakadt alakokkal bújik ágyba, főleg ha kapcsolatra is kellenek neki. Ugyanilyen igénytelen lehet.

Az más tészta, hogy valaki szerint a volt partnere nem néz ki jól, vagy hasonló. Az ízlés relatív.

2016. nov. 23. 12:23
 13/16 A kérdező kommentje:
12, Végre valaki érti miről beszélek.
2016. nov. 23. 13:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Az alkoholizmus minden társadalmi rétegben jelen van, nem csak a proliknál. Ők talán különbek? Ismerek masszív milliomos alkoholistákat vezető pozícióban, soha nem mondanád meg, hogy azok, és nincsenek is lezüllve.

Kövérség, ha a csajom nem kövér, engem hidegen hagyna, hogy a pasija milyen testalkatú volt, inkább azt bizonyítja, hogy nem csak a külső érdekli.

Mennyivel különbek azok a vásárlásfüggő nők, akik havonta elvernek egy kisebb vagyont "apróságokra", ami egyébként ártatlan hóbortnak számít a köztudatban, sőt alapját képezik a fogyasztóközpontú társadalmuknak.

Vagy az online pókeresek...

2016. nov. 23. 14:19
 15/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem, mert fogalmam sincs, hogy pontosan milyen is a kapcsolatuk. Szerintem abszolút nem gáz, ha mondjuk egy kapcsolat közben a pasi szerencsejátékos/alkoholista lett, és a nő igyekszik támogatni a pasit a leszokás útjára, bár nyilván itt is megvan az a határ, ahol már nem érdemes ezzel foglalkozni, de a kapcsolat úgyis arról szól, hogy jóban-rosszban, nem?

A túlsúlyos mióta gáz????

Igazából kívülállóként a büdös életben nem fogom tudni, mi hozta össze a két embert, illetve mi tartja őket együtt, semmi jogom belepofázni meg ez alapján ítélkezni, max akkor ha mondjuk egyértelmen valamilyen bántalmazó kapcsolatról van szó, de akkor se az áldozatot okolom.

2016. nov. 23. 16:17
 16/16 anonim ***** válasza:
L.
2016. nov. 23. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!