Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam! Szerintetek r*ban. C vagyok?
Figyelt kérdés
sztem nem vagyok se hibas se ribii, reszeg voltam es lefekudtem 3 fiuval. Megbantam az egeszet, es szeretem a baratomat, ot szeretem a legjobban.
// telo, sry a helyesirasert
17/L, a parom meg 24/F
2016. dec. 11. 16:23
31/42 anonim válasza:
Kedves Kérdező: Én őszintén örültem a kérdésednek, mert nagyon unatkoztam, de egy kicsit még gyakorolj, mert ordított a leírtakról, hogy kamu, de a kommentek viccesek voltak. xd
32/42 anonim válasza:
Ha megnéztek egy ilyen "megcsaltam, most mit tegyek" kérdést, többnyire egy regényt ír le az adott kérdező, ez az egyik, a másik meg az, hogy amúgy is süt a kérdés stílusáról, hogy kamu. xD
33/42 anonim válasza:
Megöltem egy embert. De részeg voltam szóval nem számít. Én még mindig egy rendes ember vagyok.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nos? Egyéb kérdés?
34/42 anonim válasza:
Kédező!Te kérdezted hogy szerintünk riban c vagy e.Azt mondták az vagy és elkezdtél szidkozódni.Egyébként ha nem kamu a kérdés szerintem is elég nagy riban c vagy
35/42 anonim válasza:
Istenem, még ő is leírta, hogy kamu, látszik is, nem tudom, hogy hogy lehet ezután komolyan válaszolnixd
36/42 A kérdező kommentje:
Már leírtam pár hozzászólással feljebb, hogy kamu, és helyezhető a 'humor' kategóriába.
2016. dec. 11. 16:53
37/42 anonim válasza:
Alkoholra nem lehet fogni ilyet.
Ha így történt, akkor egy mocskos nagy r1banc vagy.
Ásd el magad!
38/42 anonim válasza:
az alkohol oldja a gátlásokat, te valójában ilyen vagy, egy nagy ribbiii ez van nézz a tükörbe és köpd szembe magad :/
39/42 anonim válasza:
Nem fogjatok fel hogy kamu a kérdés? ő is mondta :D
40/42 anonim válasza:
szerintem ők csak nem olvasták a fentebbi kommenteket, így nem látták hogy a kérdés csak egy vicc :D (annak viszont szerintem elég gyatra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!