Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú szeret animéket nézni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 20:58
11/18 anonim válasza:
Ugyan fiú vagyok de ha a csajom szeretné az animét akkor vele nézném. Vagy oké. Az egyik legjobb barátom is szereti az animét és az ő barátnője sem mond semmit.
12/18 anonim válasza:
Ezeknek a kérdéseknek semmi értelme. A tag ek között ott van az "anime". Nyilván csak olyanok olvassák a kérdést akik követik a tag et es szeretik az animeket.
13/18 anonim válasza:
#12 én konkrétan nem szoktam animéket nézni. És nem a tag ok miatt néztem meg.
15/18 anonim válasza:
Nem zavar, sőt, ha van olyan, ami mindkettőnknek tetszik, akkor szívesen beszélgetnék vele róla és nézném vele együtt :)
16/18 anonim válasza:
Elég gyerekesnek tartom. A legnagyobb probléma nálam az lenne vele,hogy az anime nézésével jár egyfajta stílus( ez a punk-rock-emo dolog). Alapjáraton nincs vele problémám és nem is ítélek ezmiatt senkit sem,csak nekem egyszerűen nem jön be.
17/18 anonim válasza:
Környezetemben a korombeliek 70 százaléka néz animéket, még van, hogy a 26 éves bátyám is. Bár nekem nem jönnek be, különös képpen nem zavarna a dolog. Ha tetszik neki miért ne nézze? Én pl az ahs-ért vagyok megbolondulva, barátom utálja még se fikáz miatta. Nem nézzük közösen. Ennyi.:)
18/18 anonim válasza:
Nem zavarna, sőt tök jó lenne, akkor már eleve lenne egy közös témánk, és akár együtt is nézhetnénk animéket :D
Lehet hogy vannak akik gyerekesnek tartják (mert mindig is lesznek, akik ezt mondják, de nem lehet mit tenni, ha ők gyerekesnek tartják, tartsák annak), viszont egy réteg meg pont hogy imádni fogja azt, hogy a barátja animés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!