Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Epilepsziás fiúval való járás? Mit gondoltok?
Sziasztok! Estisuliba járok, felnőttoktatásra, most szeptemberben kezdtem. Ott ismerkedtem meg az osztálytársammal. Rengeteget beszélgetünk, szinte majdnem mindennap. Nagyon jól kijövünk, az elejétől fogva. Tényleg nagyon aranyos, normális, kedves, őszinte, jószívű, megbízható, aranyos és imádnivaló fiú. Kb 1 hónapja bevallotta nekem, hogy tetszem neki. Ez ugye evidens, hogy kölcsönös, később rákérdezett és el is mondtam neki. Azóta még több időt együtt töltünk. Olyan figyelmes, humoros ráadásul biztos vagyok benne, hogy nem csalna meg. (Nem vagyok naiv, jó emberismerő vagyok). Viszont mesélte nekem pár hete, hogy évente 4-5x el szokott ájulni, de rávettem, hogy menjen el orvoshoz. Ebben is a kedvemben járt mert előtte soha senki nem bírta rávenni. Persze ennek nem örülök, de mégis olyan jól esik, hogy ennyire fontos neki a véleményem. Na, de a lényegre térek. Kiderült, hogy azért szokott elájulni mert epilepsziás rohamai szoktak lenni, viszont csak néha.
Ti mit tennétek a helyembe? Ti kapcsolatot kezdenétek egy epilepsziás fiúval? Biztos vagyok benne, hogy nem bántana, meg semmi ilyesmi, de akkor is... Engem igazából ez nem zavar, semmin nem változtatott a helyzet, ugyanolyan jól érzem magam vele meg minden. Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi! :) Előre is köszönöm a válaszokat!
A fiú 23 éves, én pedig 17. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!