Mit gondoltok a When cicadas cry és a Dusk Maiden of Amnesia c. animékről? Érdemes megnézni őket? Tudnátok náluk jobb animéket javasolni?
Hát nézőpont kérdése , persze mivel nagy fan vagyok végignéztem mind2-t .
Higurashi nekem nem tetszett , kár volt 4 részes mini arcokra darabolni .. ugyanazt láttuk újra és újra kisebb változásokkal , magas pontokat kicsit nevetségesnek tartom .. Szóval lényegében volt egy alapstory .. és 4részenként változik a végkimenetel és ez van VÉGIG..
Dusk Maiden kicsit gyengén indult , de a Yuuko-s szál beindítja , egész korrekt volt ahhoz képest hogy volt benne komolyabb szerelmi szál is , ráadásul suliban játszódott . De a misztikum is jó volt a végén .
Tudok , amiket lejjebb leírok nagyon ajánlom ha még nem láttad volna (vegyes műfaj) :
Code Geass
Cowboy Bebop
Juuni Kokuki
Seirei no Moribito
Steins;Gate
Hellsing Ultimate
Angel Beats!
Shiki
Elfen Lied
Mirai Nikki
Tengen Toppa Gurren Lagann
Kara no Kyoukai (hasonlóan misztikus thriller mint a fent említett 2)
Fate/Stay Night
Fate/Zero
Fate/Zero 2nd
Kami nomi zo Shiru Sekai
Ouran Koukou Host Club
Denpa teki na Kanojo (szintén haasonlóan thriller)
Chobits
Gosick
Mnemosyne
Madoka
Én egyedül a higurashi-t (When cicadas cry) láttam... Igazából az 1 évad olyan bemutató jellegű a 2ik évadtól indul be hogy mit miért stb
Nekem viszonylag bejött mondjuk első évadnál még úgy voltam hogy wtf csak gyilkolnak de aztán 2ikra helyre hozta magát..
Nézz bele ha szar max abba hagyod XD
Úgy van, ahogy a harmadik válaszoló mondja. A Higurashi csak az első évadban tűnik összefüggéstelen zagyvaléknak, a második évadból derül ki, hogy az elsőben mi miért úgy történt. Szerintem amúgy már az első is tök jó, a második pedig ha lehet, még jobb. Én mindenképpen csak ajánlani tudom.
A másik általad említett művet nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!