Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Errol ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
beszelgettem facebookon a baratnommel , es anyukam hivott hogy menjek vacsizni es nem szoltam a baratnomnek h megyek megvacsizok , es aztan visszajottem es irtam neki h ne haragudj de epp ettem , aztan meg kiakadt h meg annyit sem erdemel h szoljak neki , meg h en ilyen bunko vagyok meg olyan ,eskuszom nem ertem , pedig bocsanatot kertem amiert nem irtam h enni megyek ,am 2 eve jarunk , de mar 30 perce azert veszekszik velem mert nem irtam neki facebookon h enni megyek2016. dec. 6. 20:35
1/12 A kérdező kommentje:
jah es o 16 , en meg 18 eves vagyok
2016. dec. 6. 20:36
2/12 anonim válasza:
Talán csak rossz napja volt, de szerintem túlreagálta.
3/12 anonim válasza:
Ezt nagyon túlreagálta. :'D
Holnap ezért tessék incselkedni vele. ;)
4/12 A kérdező kommentje:
most meg emiatt akar velem szakitani :(
2016. dec. 6. 20:46
6/12 A kérdező kommentje:
meg nem , de nem tudom mia baja , mostanaban egyre tobbszor csinal ilyet :(
2016. dec. 6. 20:54
7/12 anonim válasza:
Szerintem üljél le vele megbeszélni.
8/12 anonim válasza:
Lehet már régóta a szakitást fontolgatja, de nem akar ő lenni a "szemét" hogy csak úgy kidobott és ürügyet keres hogy legyen rá oka. Bár ne legyen így de ezis megeshet.
9/12 A kérdező kommentje:
azon vagyok , de akar mit mondook semmi nem jo , nagyon turelmetlen , de nagyon szeretem csak mar ez sok aamit csinal
2016. dec. 6. 20:55
10/12 A kérdező kommentje:
hat most epp szakitani akar :(
2016. dec. 6. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!