Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! Ti mit gondoltok errol?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ti mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés

Van a suliban 2-3 fiu,szerintem mar durvan izmosak..Kondiznak es jol is neznek ki.De kb csak nagyon feszulos poloban latom oket.Szinte mindig.

Ezt csak en gondolom olyasminak mint amilyenek a ribik, akiknek kivan teve mindenuk?:D

Vagy Nektek tetszik az ilyesmi?

2016. szept. 25. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Felvagnak csak
2016. szept. 25. 23:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Abszolut nem ezt kerdeztem ne haragudj:)

Fejtsetek ki,hogy tetszik/nem tetszik es,hogy miert...

Kivancsi vagyok.

2016. szept. 25. 23:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz.

Én habár edzek, de nem vagyok annyira kigyúrva, viszont ennek ellenére a kicsit feszülős pólókat jobban szeretem. Szimplán mert utálom ha lóg rólam a póló, nadrág, ha nagyon bő.

Egyébként meg mindenkinek a saját dolga hogy mit hord.

2016. szept. 25. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Egyébként ha tényleg annyira izmosak, akkor szimplán annyi is lehet a dolog hogy ez a póló pont feszül rajtuk, kisebb értelemszerűen nem jó, a nagyobb viszont túl nagy, így marad ez. Semmi probléma nincs ezzel.

2016. szept. 25. 23:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon felre fogalmaztam a kerdest.

Arra lennek kivancsi,hogy MAS LANYOKNAK ez tetszik mit gondol,tetszik az ilyen?:)

Nekem pl nagyon."beinditt picitt"

Hosszabb valaszok is johetnek:)

2016. szept. 25. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Hat..

Szoval, az en velemenyem , nem is tudom ezt most hogy mondjam :DD

Nem mindig szeretem ha egy fiun feszulos van, abban az esetben nem birom mikor mar az adott fiu ugy kivan gyurva hogy mar a karjat rendesen nem tudja tartani, az szerintem mar undorito es nem szekszi,es az mar tenyleg felvagas..

Viszont ha egy atlagosan izmos fiu hord feszuloset, es pl felemeli a karjat es latod hogy hmmm azer van ott valami, milyen lehet polo nelkul na az :DDDD

Amugy igy altalaban nem nagyon birom ha egy fiu ilyen izompolokat hord, nem az en stillem,ahogy irtad ez egy kicsit ribis, en inkabb az ilyen szerenyebb egyszeru kinezetre bukok, hogy legyen mit felfedezni, ne rogton csak megallapitani hogy hm de jo teste van oszt kesz szia..

Najo ezt igy jol leirtam :DD de szerintem a lanyok tobbsege erti hogy mire gondolok remelem :DD

ja es plusz info : Ha valasztani kene egy oltonyos helyes fiu kozott es egy kigyurt jotestu amde feszulos poloban levo fiu kozott, en szerintem nagy valoszinuseggel az oltonyoset valasztanam :DD

2016. szept. 26. 00:05
 7/7 Fruzs33 ***** válasza:
Engem beindít igen,a barátomnak 6 kockája van meg,pedig nem gyúr már,de most újra szeretne,és jól hangzik
2016. szept. 26. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!