Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok a borostáról?

Figyelt kérdés

Most láttam ezt:

[link]

Most már viszonylag kezd értelmesen nőni nekem is,meg egyébként is nullás géppel szoktam vágni,mint a hajam(kinek borotvával erre ideje :D )

Mit gondoltok róla?Nektek bejönne? :D 18/f vagyok,ha kell esetleg küldök képet is,mert azért nem vagyok biztos magamban:DDD

2016. szept. 5. 20:54
 1/5 anonim válasza:
Nekem bejön :D 17/L
2016. szept. 5. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Imádom ha egy fiúnak van borostája *-* 18/L
2016. szept. 5. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Imádom! Szerintem a legtöbb embernek jobban áll ha van borostája( már ha igényes és nem burjánzó). Eddig szinte csak olyan srácok jöttek be és jönnek be most is akiknek van.
2016. szept. 5. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Tetszik:) 18/L
2016. szept. 5. 21:36
 5/5 A kérdező kommentje:
na,ez idáig jól hangzik :D köszi,mentek a zöld kezek :D
2016. szept. 5. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!