Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a borostáról?
Mostanában mindig megnézem azokat a fiúkat/férfiakat, akiknek borostájuk van. Persze az én korombelieket, vagy picit idősebbeket. :D
Lányok, ti mit gondoltok róla? Nektek bejön?
Fiúk, és ti mit gondoltok? Szeretitek? 'Kényelmes'? Mit szólnátok, ha a barátnőtök megkérné, hogy növesszetek? :)
17/L
Hmmm :D Hát nekem pár lány mondta, hogy növesszek szakállat, mert jó lenne :D, így elkezdtem.
Már nagyjából 20 erőteljes, jól látható szőrszállam van :D és hát nagyon tetszik.. Imádom. Nem is tudom, hogy élhettem ideáig szakál nélkül. A bajuszomat néha levágom, de általában hagyom, hogy gyengébben látszódjon, mivel babaarcom van, így ezzel tudom kompenzálni :D Szóval én szeretem magamon. Oh olyan kecske szakáll féleségre gondoltam az állnál, ha nem lett volna világos :D, de egy egybenőt arcszörzet sem lenne rossz :)
17F
Nem szeretem. Nagyon kevés férfinak áll jól. Sokan ápolatlannak néznek ki vele. De nyilván van, aki jól néz ki vele.
A másik meg, hogy nagyon szúr. Rossz úgy csókolózni, odabújni.
Vagy legyen sima, vagy pedig legyen rendes szakáll.
jó, szeretem, pattanásheget eltakarja.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!