Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ketri kérdése:
Csak én vagyik ilyen? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy 17 éves lány vagyok.
Őszintén szólva mindig is az idősebb pasik jöttek be. 20-21-22-23 évesek.
Mindig is azt akartam hogy idősebb párom legyen. Azért mert valószínűleg tapasztaltabb, valamint szeretném ha egy tapasztalt férfi vezetne be a szexuális témába, tanítana, segítene. Volt egy 20 éves barátom, 9hónapig voltunk együtt. És nem, nem feküdtünk le mert tapasztalatlannak éreztem, nem akarram vele az elsőt, emellett korához képest számomra túlságosan gyerekes volt. Szeretném ha igen is, egy tapasztalt férfira bízhatnám magam, aki tanít, vezet. Lehet jönni azzal hogy "17 éves vagy, mit akarsz.. még te is gyerek vagy stb. Stb."
2016. szept. 4. 09:16
1/1 anonim válasza:
Szerintem a lányok többsége némivel idősebb pasit akar, bár a felvázolt 3-4-5 évet én még nem nevezném igazán korkülönbségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!