Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok minden nő arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok minden nő arra vágyik hogy egy domináns alfa hím legyen mellette vagy ne általánosítsunk?

Figyelt kérdés
ezt kifejtem bővebben...szóval minden nőnek egy alfa hím kell aki magabiztos,sármos vagy nem teljesen mert ugye tegyük fel megismerkedek egy visszahúzódóbb csöndes lánnyal mint én, intelligens és valyon ő is erre vágy? vagy úgy próbáljak nála bevágódni, hogy néha mondjak ilyen alfa hím dumákat hogy én irányítsak mert ugye a csajoknak az sem jó ha papucs vagy és megadsz mindent amire vágyik utána kidob..volt már rá példa ismerősöknél nyilván ez a személy nem ilyen kis idióta van némi humora is de egyenlőre nem tudom mi a jó a nő illetve nőknek?
2012. márc. 25. 20:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ne általánosítsunk! :)

Amúgy ,eg biztos hogy nem minden nő akar alfahímet, valaki szeret domináns lenni!

2012. márc. 25. 20:46
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
ez az evolúció lényege vagy nem?
2012. márc. 25. 20:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kimondottan nem kedvelem ezeket az alfahím típusokat. Engem ne irányítson senki. Szeressen, legyen őszinte, ha normálisan bánik velem én is megadok neki mindent. 21N
2012. márc. 25. 20:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Alfahím az állatvilágban létezik. Mi emberek vagyunk... vagy mik. Ne jöjjünk ezzel az "ember is állat" dumával, mert minket elválaszt tőlük egy nagyon fontos dolog: tudunk uralkodni az ösztöneinken.

Szóval szerintem épeszű, érett nőnek nem "alfahím" kell, hanem valaki aki megérti, aki mellett önmaga lehet és aki mellett biztonságban érezheti magát (nem anyagilag). Ja, és persze vonzalom is szükséges, de amúgy nem kell túlmisztifikálni...

2012. márc. 25. 20:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Ne legyen konkrét alfahím, de inkább ebbe az irányba húzzon. Mondja meg, mi legyen, a saját véleménye érdekel, nem az, amit feltétlenül hallani szeretnék. Ne azt kérdezgesse folyton, én mit szeretnék, legyen önmaga.
2012. márc. 25. 20:50
 6/16 A kérdező kommentje:
3. válaszoló de egy párkapcsolatban az lenne a divat hogy a nő irányíthasson? nem az hogy a férfi irányítson azért férfi és a nő pedig érezze magát nőnek mellette vagy rosszul gondolom?
2012. márc. 25. 20:53
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem az alfahím macsóra.

Csak határozott, magabiztos fickóra. Aki biztonságot sugall. Sok mindent elvisel egy nő, de a tesze-tosza, olyan bizonytalan vagyok, vagy inkább nem is típusú "férfiakat" szinte mindegyik rühelli. Talán csak az anyáskodó hajlamú ötvenes hölgyek nem, ha felszednek egy alig szobatiszta 18 évest.

És egy dolog fix. Sosem tart egy nő (És más sem.) többre, mint te magadat. Az itt rinyáló csávóknak szinte kivétel nélkül az a gondja, hogy bevallottan, vagy mélyen magukban lábtörlőnek érzik magukat. Aztán nem értik, hogy miért törli beléjük a lábát minden nő.

2012. márc. 25. 20:59
 8/16 anonim ***** válasza:
én nem vágyom alfa hímre, ha ez alatt a dominanciát értjük. abban hiszek, h a két fél egyenlő egy párkapcsolatban. ugyanakkor ha úgy érzem, h mindent jobban csinálok, mint ő, akkor nem tudok felnézni rá és nem is tudom egyenrangú félként kezelni. legyen pár dolog, amiben talpraesettebb nálam. azaz ne uralkodjon rajtam, ne macsóskodjon, de ne legyen egy tesze-tosza balfék.
2012. márc. 25. 20:59
 9/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat ment a pontozás mindenkinek!
2012. márc. 25. 21:09
 10/16 anonim ***** válasza:

"Az itt rinyáló csávóknak szinte kivétel nélkül az a gondja, hogy bevallottan, vagy mélyen magukban lábtörlőnek érzik magukat. Aztán nem értik, hogy miért törli beléjük a lábát minden nő."

Ez sajnos igaz, de sajnos egyben ördögi kör is. Szerinted mi lenne a megoldás?

2012. márc. 25. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!