Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb: alfa hímnek lenni, és fiatalkorban megkapni minden lányt, vagy inkább intelligens, de visszahúzódónak, aki gazadag lesz később, és azért kap meg minden lányt?
a masodik eleresehez szukseges az elso
37F
Micsoda választék: Vagy egy nagyképű tapló partiarc, akire tapad minden tizenéves ribi, vagy pedig valami "nerd", aki majd 30 évesen veszti el a szűzességét, de csak mert sok a pénze. :D
Inkább a 3. végletet választanám; az öngyilkosságot.
A 2-kal értek egyet.
Nem csak ez a két véglet van. Szerintem simán lehet valaki egyszerre "alfahím" és később gazdag, bár a kettő valóban gyakran üti egymást.
Mert aki alfahím az soha nem lehet gazdag... Ebből is látszik mennyire értelmetlen volt ebben a formában feltenni a kérdést.
Te vagy a visszahúzódó fajta aki a partvonalról nézi ahogy mások élvezik az életet és önigazolásra van szükséged mert te is érzed hogy ahogy most élsz az neked a legkevésbé jó (és most ne jöjjön senki azzal hogy "akkor mi legyen? a falu bikája?" - dehogy legyen).
Kérdező, nem lehetsz túl értelmes, a erre vágysz!
Az igazi férfi: Jóképű,HŰSÉGES és megtudja tartani a feleségét, úgy, hogy boldoggá tudja tenni azt!
NA EZ A FÉRFIAS CSELEKEDET!
Mondtam, hogy végletek. Természetesen elméleti a kérdés.
Tudom, hogy létezik olyan, aki jóképű, népszerű és értelmes, illetve olyan, aki egyik tulajdonságot sem mondhatja magáénak.
Nekem nem az összes nő kell a világon, hanem csak EGY!
Mindkét véglet sz@r.
21/F
egy kis okoskodás a tisztánlátás végett: az alfa nem annyit jelent, hogy valaki férfiasan néz ki. sehol sem hallottam még, hogy a valódi alfahímek nem intelligensek, vagy csórók.
épp az a lényeg, hogy megvan bennük az, ami a bétákban nincs: irányításra, vezetésre való képesség, ügyesség, gyorsaság, INTELLIGENCIA, erős versenyszellem.
ez azért fontos, mivel az ilyenek irányítják a világot, és az ő génjeiket részesítik előnyben a nőstények a szaporodáshoz.
szóval én mindenképp alfát választok, illetve már van is egy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!