Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok errol? (Elore...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok errol? (Elore is bocsi az ekezetekert)

Figyelt kérdés

Van egy szuk barati korunk,5 en vagyunk.Mindent elmondunk egymasnak,viszont az egyik srac csak nekem mondott el egy dolgot. Tetszik neki,sot szerelmes egy roma lanyba,aki a suliba jar.Nagyon jol nevelt a lany,a szulei is dolgosak meg minden,mivel ismerem.De viszont fel osszejonni vele,mert hogy a tobbiek lenezik.A szulei meg elvileg rasszistak es emiatt is fel.Tolem kerne tanacsokat,de nem tudom mit mondjak neki..

Szerintetek?

2016. ápr. 1. 22:35
 1/3 eznemlényeges ***** válasza:
Szerintem összejöhetnének. Lehet hogy rasszisták a szülei, és? nem az ő életük. Ha meg nem tetszik nekik le vannak szarva
2016. ápr. 1. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
A cigók rasszisták? pff :D
2016. ápr. 1. 23:33
 3/3 A kérdező kommentje:
A srac szulei..
2016. ápr. 2. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!