Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 14 éves lány és 14 éves fiú lefekszenek? Szerintetek nem túl korai?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 19:39
1/10 anonim válasza:
Nem, ha szeretitek egymást....és elég perverzek vagytok :3
2/10 anonim válasza:
Nekem korai lenne...Én 16 éves koromig biztos várnék vele.
3/10 NeymarjrLau válasza:
Szerintem is még korai, esetleg 16 évesen már nem korai, de ilyenkor még az. 14L
4/10 anonim válasza:
Nem értem miért pont 16 éves korhoz kötitek,hogy " akkor már talán" ...én 16 vagyok és nagyon korainak érezném.
Attól függ mennyire vagytok érettek...az ilyet nem korhoz kell kötni,hanem lelki érettséghez..ha úgy érzed készen állsz rá és szeretnéd,akkor ha szeretitek egymást lehetséges,bár tényleg korainak hangzik,de vannak érettebb 14 évesek is.Lehet valakinek még a 18 is korai,mert nem ért még meg rá..van ilyen,ez nem kortól függ.
5/10 anonim válasza:
En ismerek olyan part aki lefekudt ennyi idosen nincs azzal semmi baj ha vigyaztok
6/10 anonim válasza:
Nagyon korai. Első biztos kamasz még.
7/10 anonim válasza:
Szerintem 8kor még kicsit korai lefeküdni
8/10 anonim válasza:
Túl korai de a Tescóban láttam olcsó babakocsit!!!;))
9/10 anonim válasza:
Nekem is van olyan barátnőm aki pont 14 évesen.. És hát én nem szólok bele az ő dolguk.
De, én ilyet nem tennék.
Elég divatba jött.
Én 16 éves vagyok, és még a fejembe se fordulna meg ilyen dolog.
16/L
10/10 anonim válasza:
Nagyon korai.
De egy elcseszett világ ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!