Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok. baj ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok. baj ha már most gondolok az első csókra és hogy milyen lesz? Már nagyon várom, de nem tul korai még? kinek mikor volt az első csókja? életkort is írjatok.

Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 12:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
masok ilyen korban mar szexelnek, a csok boven belefer.
2015. aug. 16. 12:28
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a csók kellemes dolog.

Nem az a kimondottan gigászi élvezet, mint amikkel később találkozhatsz, de jól esik.

Nem emlékszem az elsőre konkrétan... Igen, a ritka kivétel része vagyok, aki nem emlékszik rá.

Az elsők egyike maradt meg. Az egyik szomszédos cigánylányt nem engedték ki az udvarukból, mert rosszalkodott és ilyen szülei voltak...

Azt mondta, kapok egy puszit a számra, ha viszek neki almát. Mutatta is a fát, hogy honnan. Vittem, kaptam. Nem nyelves vagy valami, de jól esett kb 5 évesen.

A nyelvesre emlékszem, az 17 évesen volt, szintén egy cigány lánnyal az első randink első 10 percében.

Az is jól esett, de csak ennyi.

Amúgy ahhoz képest nem is a cigány lányok a leginkább az eseteim, de úgy néz ki az első-dolgokban csak ők vannak. Szüzességben is...

26 vagyok most, jó volt ez így nekem.

2015. aug. 16. 12:35
 3/12 KillerBB válasza:
Egyátalán nem korai 14 évessen a csók és ez teljesen természetes hogy ennyi idősen ilyenre gondolsz bevalom én is gondoltam már ilyenre nekem is 14 évessen volt az első csokom de másnak 14 évessen már gyereke van. Egy kislány 12 évessen teherbe esett egy 14 éves fiutol:)
2015. aug. 16. 12:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem 14 évesen volt, bár már inkább a vége felé. :)

Nincs abba semmi rossz, hogy várod.

2015. aug. 16. 14:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha van kivel, akkor hajrá :)

Ha még nincs, akkor nem baj ha álmodozol róla, eljön majd az ideje :)

Nekem az első majdnem 18 évesen volt, pár nap híján voltam 18 :D

18/F

2015. aug. 16. 14:54
 6/12 anonim válasza:

Énis sokaig álmodoztam az első csókról. Elmentem egy szülinapi buliba es megtörtént. Azóta se csokoloztam es barátnőm sem volt.

Szóval a csók az jönni fog magától énis ezen voltam kiakadva.(elnezest az válasz pontatlanságáért,csak fáradt vagyok)

15/F

2015. aug. 16. 15:11
 7/12 anonim válasza:

#6 vagyok.

Egyebkent nekem 14 évesen volt:)

2015. aug. 16. 15:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon kicsi koromban (4-5) kezdtem fantáziálni az első csókról, viszont még sohase csókolóztam. 15/L
2015. aug. 16. 15:33
 9/12 anonim ***** válasza:

nekem 14 évesen volt.

szerintem nem korai,ennyi idősen akár meg is történhet.de csak kíváncsiságból ne csókolózz senkivel,várd meg a megfelelő partnert.

2015. aug. 16. 23:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem is 14 évesen volt, de lényeg hogy szeresd az illetőt, és szép emlék marad később is:)

15l

2015. aug. 16. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!