Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak! Titeket zavar? Vagy mit gondoltok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem,hogy ti mennyire nézitek a nőknél a fogakat? Nyílván,hogy ne legyen ronda de mégis. Nekem például majd fogszabályzóm lesz jövőre (15 vagyok) és nem tudok úgy mosolyogni,hogy ne gondolnék rá milyen csúnyák a fogaim. :( szerintetek?2016. márc. 14. 13:50
1/8 anonim válasza:
én 15 éves csajon semmit se nézek meg nem vagyok pedó.
2/8 VirágésBence válasza:
Ha úgy csúnyák a fogaid, hogy látszik, hogy fogmosás hiányában van elrohadva, vagy tűrhetetlenül rondák és nincs is fogszabályzód, na az csúnya. Ha fogszabályzód van az szerintem nem gáz, nagyon sok veled egykorúnak van és még aranyos is tud lenni. 20f
3/8 anonim válasza:
Ha mindössze a fogszabályzó a gond,az nem zavar. Az sem ha kicsit össze vissza állnak a fogak. Az viszont már zavar,ha ápolatlan,szuvas,hiányos,vagy ha szaga van.
Ha fogszabályzót viselsz,az igényességre utal,tehát az előbbiek kizárva,így nem zavaró.
4/8 anonim válasza:
A fogszabályzóval nincs gond. Azt viseled max 1-2 évig aztán szép fogaid lesznek ha meg nem rakatsz csúnya fogaid maradnak ami sokkal zavaróbb és örökké tart. Egyébként meg van abban is izgalom, hogy fogszabályzós lánnyal smároljon az ember, külön élmény amikből nem árt gyüjteni :) 26/F
5/8 anonim válasza:
őszinte leszek, ha nagyon nem állnak a helyein a fogaid, az elég zavaró. ha kicsit állnak szét és van fogszabályzód, az annyira nem zavar.
6/8 anonim válasza:
a fogai legyenek ápoltak, ne legyen sárga meg fogszuvas meg tudom is én, az nem baj ha picit furán állnak, vagy 1-2 hiányzik de van egy határ amitől már ronda. de ez nem okoz problémát, ha a lány szeretne változtatni a fogain, mert meglehet csináltatni. tegyük föl hogy valakinek baleset miatt hiányzik, azt megértem. de van akit nem érdekel, és nem mossa egyáltalán, na az rossz, a lehelete is rossz azt nem szeretem, de ezek mellett is el tudok nézni, de addig mondogatnám a lánynak amíg megunja hogy pofázok és úgyis kezd vele valamit :P
7/8 anonim válasza:
nagyon láthatóan ne álljanak el egymástól és ne legyenek sárgák az ha nem fehér az nem baj csak ne legyen ekte sárga az nem szép főleg nem egy lányon...de ha fogszabályzód is van az szerintem meg nagyon jol néz ki :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. márc. 14. 23:13
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!