Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon unom az egészet. Szerintetek?
előre is bocsi ha hosszú lesz a helyesírásért
az van h tetszik egy fiú (osztálytárs) és már fogalmam sincs az egészről...
rólam: 14 vagyok elég megfontolt értelmes lánynak tartom magam szóval nem egy üresfejűnek... mint már mondtam megfontolt vagyok na de a fiú közelébe átváltok ilyen kis fejvesztett tinilánnyá ami azért nem vall rám
a fiú pedig egy bizonyos határnál tovább senkit se enged magához közel.. állandóan piszkál..elveszi a cuccaimat incselkedik velem... nem egyszer tiltott már le messengeren de mindig visszaveszi a tiltást... mindig mindenki kérdezgeti h együtt vagyunk e? mert teljesen úgy jön le nekik
nem egy ember mondta már h tuti hogy tetszek neki mert mindig velem van elfoglalva.. másokat is piszkál de engem teljesen máshogy kezel... az egyik barátnőm állandóan mondogatja amikor piszkál h jujj a kis szerelmesek de eddig a fiú soha nem cáfolta mindig csak beoltja a barátnőm h menj már innen meg ilyenek..de viszont sokszor meg direkt beéget mások előtt.. múltkor elvette a telóm és írt valakinek a nevembe meg ilyenek.... de közbe kiderült h elhívott egy lányt fagyizni a lány kikosarazta és fel is adta szóval nem küzdött a lányért... nem egyszer megkérdeztem tőle h miért nem hagy békén miért csinálja velem ezt de soha nem válaszol rá....annyira rossz mert egy barom egy gyerekes barom akit nem tudok utálni pedig nagyon de nagyon szeretném mit gondoltok? mit csináljak?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!