Mi bajom? Unom már ezt az egészet.
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok jó semmire. Csendes vagyok, rossz tanuló, tiszta aszociális. Nem járok bulizni, de a tanulás se megy, és ez idegesít, hogy legalább egy valamiben jó szeretnék lenni. Nem tudom elképzelni, hogy felnövök, nem is értek az élethez. Semmi se motivál. Mit csináljak? Nagyon rossz így. 16/L2015. nov. 17. 18:25
1/4 anonim 

válasza:

Ez ár legalább jó jel, hogy szeretnél valamiben jó lenni. Hát akkor tanulj, olvass szépirodalmat sokat, barkácsolj, tanulj meg varrni, kötni, főzni, játssz valamilyen hangszeren, énekelj, tanulj meg kártyázni stb.
2/4 anonim 

válasza:

Egy rendes lány, aki nem jár bulizni.
Én se jártam soha életemben bulizni, és én ezt nem tartom szégyennek.
Én mondjuk nagyon is szeretem az olyan lányokat akik nem hepajkodnak, és nem csinálják állandóan a felhajtást.
Ez nem szégyen, vannak még hozzád hasonló emberek is.
20/f
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tudom, hogy nem szégyen, csak furcsának érzem magam. Másrészt semmi érték nincs bennem, mert nem vagyok okos, se szép, szóval ez a tulajdonság inkább járulékos veszteség, mintsem jó tulajdonság.:D
2015. nov. 17. 20:14
4/4 ankap1975 

válasza:

Rengeteg érték van benned, csak fedezd fel! Figyeld meg a gondolkodási hibáidat, s próbáld őket kijavítani.
Itt egy segédlet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!