Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon taszító tud lenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon taszító tud lenni?

Figyelt kérdés
Van egy rés az első 2 fogam között(már folyamatban a fogszabályzó projekt),sokan mondják,hogy szép vagyok,de engem nagyon zavar ez a probléma a fogammal. Nagyon taszító tud ez lenni?
2016. dec. 9. 21:21
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat,kimaradt,hogy lány vagyok.
2016. dec. 9. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
nem, ha nem akkora mint egy teherautó
2016. dec. 9. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nem fér be közé 1,5 fog, tök oké :)

17f

2016. dec. 9. 21:39
 4/8 Camorri ***** válasza:

Engem egyáltalán nem taszít az ilyen. Persze hozzá kell tenni, hogy ha csak ennyit látok egy lányból, akkor nem esztétikus látvány. De az hogy valaki szép vagy nem, azt az összhatás dönti el. Ha meg fogszabályzó projektbe is belekezdtél, akkor meg végképp ne aggódj érte!

20/F

2016. dec. 9. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Osztálytársam volt egy ilyen lány. Amúgy rendben volt teljesen. Karcsú volt, csinos. Szép szem... De volt egy bazi rész a két foga között elöl... Attól még jó nő volt szó se róla. Ha 4-5 fiúval kibeszéltük, hogy ki a jó nő az osztályban, és kiről mi a véleményünk, akkor ő is mindig a jó nők között volt... hiába mindig röhögtünk, hogy ott az a rés, stb. (kamasz fiúk voltunk, és persze, hogy oltári nagy szemetek), de igazából nem nagyon számított... Pláne, hogy a lány a fogai között lévő nagy rés ellenére még 9-dik második félévében összejött egy osztálytárssal, és azóta együtt vannak... immáron 5 éve. Nem oszt nem szoroz az a rés... Hidd el nekem.
2016. dec. 9. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem van, de senkit sem érdekelt eddig, senki nem utasított vissza miatta.

Ha tetszel valakinek, szerintem ez az utolsó dolog, ami érdekli őt.

2016. dec. 9. 22:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) egyáltalán nem nagy a rés, 2 körmöm alig fér bele,de azért mégis zavar.
2016. dec. 9. 22:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Lányként írok,de szerintem még szép is tud lenni ez,ha különleges arcod van hozzá.

Ha pedig a fogszabi már folyamatban van,ne aggódj emiatt.

2016. dec. 10. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!