Zöldeskék szem, világos, fehér bőr, barna haj, nagyon taszító ez, gáz fehér fiúnak lenni vagy van még remény, hogy valakinek ilyen fiú is bejöhet egy nap?
Figyelt kérdés
#gáz #fehérnek
2013. nov. 23. 23:46
2/9 anonim válasza:
Nálam is hasonlóak a paraméterek,csak nekem inkább kékeszöld :D
De amúgy keresd másban is a hibát.
3/9 A kérdező kommentje:
De most komolyan mi a francért baj az, ha fehér a bőröm?!! Nekem lányban jobban bejön egy természetes fehérbőrű lány például, mint egy szolibarna műlány... De úgy látszik a lányoknál már csak a négerek és arabok meg a szolibarna páwák jöhetnek szóba.
2013. nov. 23. 23:56
4/9 anonim válasza:
Azért egy egészséges barnaság jobban néz ki mint egy hullafehér szín. Egy barnább bőr egyébként is kiemeli az izomzatot.
5/9 LePeDő válasza:
Nekem bejön a fehér bőr... Mindig is az tetszett, de a sors úgy hozta hogy a barátom mégis kicsit kreol bőrű, de nem ő tehet róla és amúgy sem a bőrével foglalkozom. Te se a bőröddel hódíts!
6/9 anonim válasza:
rosszul fogod fel a dolgot. valószínű mással van a bajuk veled kapcsolatban. lehet hogy a belsőddel vannak gondok én nem tudhatom...csak gondolkozz el hol rontod el ha egy lány közelében vagy.
7/9 idlib válasza:
Uhh en imadom ha egy sracnak vilagos a bore. :) bar azert nem az a hullafehér. Lehet azert mert én nem szeretem ha az én bőröm nagyon lebarnul. Es a vilagos bor barna haj jo kontraszt, biztos szep lehet ahogy a zoldeskek szemed a kontraszt miatt kiemelődik. Es amugy sem a kulső a legfontosabb. Hidd el a legtöbb ember nincs teljesen megelégedve magaval, egy csomóhibát talál magán. A legfontosabb h legyél vicces, nyitott az ismeretlenek felé, es h legyen egy kis onbizalmad. A szemelyiseg SOKKAL fontosabb. :)
8/9 anonim válasza:
én neg büszke vagyok arra hogy ilyen északi típus lettem. Régen ezeket nevezték árjáknak. Lányokból is inkább az ilyenek jönnek be nekem
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz :-) nekem bejön. Én is ilyen vagyok csak lányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!