Tapasztaltabb lányok, fiúk, hogy adjam tudtára, hogy szeretem? L20
Egy hónapja ismertem meg egy srácot az egyetemen.Egy felé lakunk,és van egy közös óránk.Már első alkalommal nagyon tetszett.Az után voltak csókok.Az után megbeszéltük,hogy szeretkezünk,de ő nem szeretne kapcsolatot,mert fél a hűtlenségtől.Le is feküdtünk,igazából én már előtte szerelmes voltam.Az óta teljesen.Nem tudom,mi zajlik az ő lelkében,de annyira szeretném,ha segíthetnék neki,és adna egy esélyt nekem,és saját magának.Viszont nagyon óvatos kell hogy legyek,mert attól félek ha megmondom neki,hogy szeretem,nem áll velem többé szóba.Várjak még? mégis hogy mondhatnám el neki,vagy ne is mondjam?
Én sosem csalnám meg,ő a második az életemben,és azért feküdtem le vele,mert szeretem.
ge..be, hogy nekem nem jön össze 1 ilyen nő
fúúúúú teeeeeeeeeeee!!!!
jááááááááááááááj
ijjjjaaaaa..ekkora 1 köcsögöt!
Mondjuk én így le sem feküdtem volna vele, ha tudom, hogy ő nem akar kapcsolatot.
Mondd el neki, hogy te nem olyan vagy aki megcsalná.
A probléma eleve ott kezdődik, hogy lefeküdtél vele, úgy, hogy még nem is jártok.
Ezután ha csak rossz sül ki ebből, magadra vess.
Nem ítélkezem, de nem volt okos ötlet lefeküdni vele csak úgy. Ez ebben a formában egy egyéjszakás kaland volt, több alkalom esetén barátság extrákkal.
Az ilyen "félek a hűtlenségtől" duma nevetséges. Elköteleződni nem akar ez a suttyó, te meg enélkül is odaadtad magad, akkor meg minek teperjen?
Döntse el mi legyen. Ha nem akar kapcsolatot, akkor ennyi, majd a közös órákon találkoztok, esetleg köszöntök egymásnak.
De ne alacsonyítsd le magadat egy személlyé, akiben melegítheti a kolbászát.
"Figyelj, nagyon haragudnál, ha most 2-3 napig nem beszélnénk... van egy kis gondom, azthiszem többet érzek irántad, mint barátság... Ne ijedj meg, tudom, hogy te nem szeretnél párkapcsolatot, ezért kérem ezt a pár nap szünetet, mert igy elrendezem magamban, csak nem olyan egyszerű, ha veled vagyok! *mosoly*"
Szerintem hasonló, mert igy gyakorlatilag bevallod neki, de nem erőlteted, ha tetszel neki, kapni fog az alkalmon, ha pedig tényleg nem akar kapcsolatot, akkor csak pár nap szünet az egész. Remélem segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!