Szeretem, pedig nem szabadna . Ki tud rajtam segíteni?
Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudom, hogy mit tegyek. Van egy fiú a ismerősöm ( nem családból ) aki nagyon tetszik, ha nagyon akarjuk, akkor úgy is modhatjuk, hogy belészerettem. Már szinte csak róla álmodom... Hogy miért, azt nem igazán tudom... Mert olyan rossz fiú... Már nagyon sokszor megtörtént, hogy kissé közelebb jutottunk egymáshoz, pl.: átölelt, beszélgettünk, sőt voltak ennél nem nagyon, de kissé intimebb pillanataink is... Ilyenkor már néha azt gondolom, hogy ez a szerelem :), és még mielőtt örülhetnék, az illetőnek már más ül az ölében, és másnak fogja a kezét... És ilyenkor én már nem voltam sehol, azt sem tudja szerintem, hogy vagyok... Nem mondom,hogy ennél nincs roszabb érzés, de nem kívánom sokmindenkinek.
Nekem kéne egyet lépnem és mutatni, hogy szeretnék tőle valamit, mármint kapcsolatot, vagy várjam meg míg ő vesz engem észre ? Köszike mondenkinek !!!
Egy kétségbe esett csajszi
1. kitűnő tanuló vagyok, úgyhogy a sulival miatta nincs
gondom :)
2. mindent megpróbálok megtenni azért, hogy ne szeressem,
de az zavar engem midig közbe, hogy állandóan jeleket
küldözget nekem...
És tudom, hogy nem való hozzám mert nagyon mások
vagyunk meg minden, de nem megy és ezért kértem
tanácsokat, hogy úgymondván "hogy utáljam meg ?" :)
3. Ezek miatt rossz fiú, meg amiért rossz tanuló, és mert
percenként kap igazgatóikat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!