Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretem, pedig nem szabadna...

Szeretem, pedig nem szabadna . Ki tud rajtam segíteni?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudom, hogy mit tegyek. Van egy fiú a ismerősöm ( nem családból ) aki nagyon tetszik, ha nagyon akarjuk, akkor úgy is modhatjuk, hogy belészerettem. Már szinte csak róla álmodom... Hogy miért, azt nem igazán tudom... Mert olyan rossz fiú... Már nagyon sokszor megtörtént, hogy kissé közelebb jutottunk egymáshoz, pl.: átölelt, beszélgettünk, sőt voltak ennél nem nagyon, de kissé intimebb pillanataink is... Ilyenkor már néha azt gondolom, hogy ez a szerelem :), és még mielőtt örülhetnék, az illetőnek már más ül az ölében, és másnak fogja a kezét... És ilyenkor én már nem voltam sehol, azt sem tudja szerintem, hogy vagyok... Nem mondom,hogy ennél nincs roszabb érzés, de nem kívánom sokmindenkinek.

Nekem kéne egyet lépnem és mutatni, hogy szeretnék tőle valamit, mármint kapcsolatot, vagy várjam meg míg ő vesz engem észre ? Köszike mondenkinek !!!

Egy kétségbe esett csajszi

2013. okt. 7. 15:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
te 16 éves vagy?
2013. okt. 7. 15:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem koncentrálj inkább az iskolára, az inkább biztosítja a jövődet, mint hogy egy ilyen fiú után fuss.
2013. okt. 7. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy tipikus olyan pasi lehet, aki bárkit megkaphat. Nem ajánlanám senkinek. De ha ennyire szeretnéd őt, akkor miért nem mondod meg neki kerek perec?
2013. okt. 7. 15:43
 4/12 anonim ***** válasza:
De a lényeget nem írtad le , hogy miért is nem szabadna szeretned őt...?
2013. okt. 7. 15:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan tudtad de igen 16 vagyok :)
2013. okt. 7. 15:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem fogadj meg egy jó tanácsot. Hagyd békén mert jobbat érdemelnél :) Talán neki más jobban szimpatikus volt, de nem kellett volna ilyen jeleket már küldeni egymásnak, ha nem érez irántad úgy. Tehát, mondj le róla, de lesz más aki jobb :) 20/l
2013. okt. 7. 15:53
 7/12 A kérdező kommentje:

1. kitűnő tanuló vagyok, úgyhogy a sulival miatta nincs

gondom :)

2. mindent megpróbálok megtenni azért, hogy ne szeressem,

de az zavar engem midig közbe, hogy állandóan jeleket

küldözget nekem...

És tudom, hogy nem való hozzám mert nagyon mások

vagyunk meg minden, de nem megy és ezért kértem

tanácsokat, hogy úgymondván "hogy utáljam meg ?" :)

3. Ezek miatt rossz fiú, meg amiért rossz tanuló, és mert

percenként kap igazgatóikat :P

2013. okt. 7. 16:01
 8/12 zoliba' ***** válasza:
"nem a családból.." XD
2013. okt. 7. 16:22
 9/12 A kérdező kommentje:
hát miért vicces az, hogy "nem a családból" ? :D
2013. okt. 7. 16:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Orvos az tud rajtad segíteni, így láthatatlanban elég nehéz bármiben is segíteni.
2013. okt. 7. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!