Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem néz rám? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem néz rám? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tetszik nekem az egyik évfolyamtársam, olyan 3 hónapja kezdődött. Egyfelé mentünk haza (én egyik barátnőm akivel jóba van és ő) Tök jó volt akkor beszéltünk először, nevetett a poénjaimon. Azóta viszont egyáltalán nem beszéltünk köszönni se szoktunk (én speciel nem merek, tudom béna vagyok stb de ez van)Viszont folyton próbálok a közelébe kerülni ma is egy társaságba voltunk barátnőmnek a haverja tetszik és neki is ő. Ők jól elvoltak,én pedig próbáltam elkapni a "kiszemeltem" tekintetét de az istenért se nézett volna rám csak kapdosta a tekintetét össze-vissza.. Ennyire visszataszító nem lehetek! (leginkább a cuki jelzőt használják rám a barátaim) Már olyanok is eszembe jutottak ,hogy azért nem néz rám, mert vagy másfél fejjel magasabb nállam és "nehezére esne" vagy csak szimplán kiesek a látóköréből:"D Viszont úgy veszem észre ,hogy van amikor néz vagy csak felém néz, vagy mást néz, jaj nem tudom. És kezd idegesíteni, alapjáraton nem vagyok ilyen nyuszi a fiúkkal de aki tetszik még megszólalni is alig merek.

Szerintetek miért nem nézett rám?

Normális válaszokat légyszi, és köszönöm szépen előre is annak aki segít!:) 16/L

2016. dec. 8. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezen smemi komplikált nicsn, nem érdekled. Akit érdekelsz, az ekresi a társaságod. AZ ilyen beszari kisfiúkat hanyagold.
2016. dec. 8. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Esetleg nem tudja, hogy van-e barátod, és ezért nem mer kezdeményezni. Vagy úgy látta, hogy te nem érdeklődsz őfelőle semmit, ezért neked ő nem is tetszik.

Első körben erre gondolnék.

2016. dec. 9. 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!