Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret vagy csak nem tudja mit tegyen?
Figyelt kérdés
Van egy pasi,aki idősebb nálam(20 évvel).
Szinte minden hétvégén elmegyünk valahova,bulizni,moziba,kajálni stb. Ez így megy már 2 hónapja én pedig teljesen beleszerettem. Amikor utoljára találkoztunk már nem bírtam hogy nem lép semmit és elmondtam neki hogy szeretem. Ő erre annyit mondott hogy tudja,látja rajtam ,de nagyon fiatal vagyok. Viszont azt is mondta hogy nagyon kedvel és nagyon jól érzi magát velem. És nem tudja mi legyen velünk,aludjunk rá párat.
Pár nappal később elhívtam hogy talizzunk és csináljunk valamit(most hétvégén) és azt mondta persze,benne van. Szerintetek akkor most mi lesz?:( ha nem akarna semmit,akkor nem jönne el! hogy tudnám meggyőzni,hogy nem vagyok hozzá túl fiatal? :(
18L
2016. dec. 8. 16:47
1/1 anonim válasza:
Apád helyében őt is meg téged is elvernélek mint szódás a lovát. Főleg mivel, nem akarlak kiábrándítani de aki 38 évesen egy 18 évest fűz az egy hulladék emberileg és életileg, mindegy, mennyire játsza meg magát előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!