Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás óta is szeret a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás óta is szeret a párom de csak magában őrlődik, nem lép felém. Mit tegyek hogy lépést tegyen? Kölcsönösen bántottuk egymást, én akartam békülni de még friss volt és ellenséges volt.

Figyelt kérdés
Most mondják ismerősök hogy békülne de nem csinál semmit, gondolom tőlem várja. Viszont neki kell most megtenni a lépést. Hogyan érhetném el? 32N
2010. szept. 30. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Várjál vele, ha te kérleled nyeregbe érezheti magát. Elvégre kölcsönös volt a szurka-piszka, tehát ő is kezdeményezhet, te már egyszer megtetted.
2010. szept. 30. 10:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Kisbabánk is van. Igen, ő bántott meg nagyon, én csak hisztis voltam. Idegbetegeskedett, kisbaba mellett meg az már nem fér bele. Nőügyek is voltak, de kulturáltan csinálta, sosem jövök rá ha nem nyomozok.
2010. szept. 30. 10:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Néha elgondolkodom, van -e egyáltalán értelme. Elég lenne neki a heti 1-2 óra láthatás? Él hal a gyerekéért egyébként és fixen szenved, de magánavaló tipus és inkább beledöglik fajta, ezeknek nagoyn nehéz a lépést kezdeményezni. De ezt pedig neki kell most.
2010. szept. 30. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!