Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van, miért ilyen ellenséges velem?

Figyelt kérdés
fiú barátomról van szó. Pénteken is, mint az összes többi napon nagyon jól elvoltunk, elszórakoztunk a suliban, beszélgettünk, együtt buszoztunk... de tegnap este, és ma interneten amikor leveleztünk olyan morcos, és rideg... megkérdeztem, hogy mi a baj, erre egy tömör 'semmit' kaptam. fogalmam sincs mi lehet a gond. nem tettem, vagy mondtam semmit ami bántó lehetne szerintem. szerintetek?
2011. máj. 14. 09:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Mit csináljak? Hagyjam, én megkérdeztem, majd átvált kedves hangnemre? legfeljebb nem beszélünk a hétvégén... nagyon nem szeretem amikor érzem rajta, hogy rideg...
2011. máj. 14. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
próbálj meg kevesebb időt ráfordítani, ha a suliban is együtt vagytok és otthon még neteztek is, talán neki kicsit sok lehet... próbálj bevetni olyasmit, hogy most más dolgod van, nem érsz, vagy csak max 20 percet tudsz beszélni vele.. Talán akkor észhez kap és elkezdi érdekelni, hogy mi lehet tőle fontosabb.. és rövid időn belül már nem ez lesz a válasza... persze, ha igazán szeret.. csak akkor...!
2011. máj. 14. 09:33
 3/8 A kérdező kommentje:
tegnap is ő írt rám. rendben. akkor a hétvégén ma nem írok vissza. nagyon szépen köszönöm a válaszodat. egyébként suliban is leginkább ő keresi a társaságomat, én fele annyira szoktam. múltkor például nem is mellé ültem le biosz szakkörön, mint ahogy szoktam.
2011. máj. 14. 09:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk sok fontos tényezőt nem tudok... mióta vagytok együtt? Csak barátok vagytok ? Hány évesek ? Mióta ismeritek egymást?
2011. máj. 14. 09:43
 5/8 A kérdező kommentje:
14évesek vagyunk, 3-4 hónapja ismertük meg egymást közelebbről, osztálytársak vagyunk. nem mondtuk ki, hogy csak barátok, de ha tetszek is neki akkor sem szerelmes belém. elég személyes dolgokról is beszélgettünk már. egyébként nagyon öntörvényű, és kritikus.(:
2011. máj. 14. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Ok :) Viselkedj vele továbbra is úgy, ahogy eddig... de ezeket az aranyszabályokat tartsd be. Ha érdekel téged és szeretnél vele összejönni, többet mint barátságot, akkor éreztesd vele, hogy nem körülötte forog a világ, de mindenféleképp érezze, hogy rád bármikor számíthat és maradj kedves vele. Egy srácnak sokat jelent, ha nem mászik rá egy lány, ha hagyja a fiúnak, hogy ő "irányítson". Semmi gond nem lesz... Csak ne görcsölj ennyire.. habár tudom, h ez nem egyszerű, de minden megoldódik :) (25/L)
2011. máj. 14. 09:53
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, nagyon hálás vagyok neked. (: rendben van, nagyon jó tanácsokat adtál, így fogok tenni. (:
2011. máj. 14. 11:07
 8/8 A kérdező kommentje:
kérdezte, hogy mért gondoltam, hogy baja lenne. ha nm válaszolok nem fogja azt hinni, hogy berágtam? á elég nagy akaraterő kell majd, hogy ne válaszoljak. :D
2011. máj. 14. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!