Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác aki nagyon szeret állítólag nem törődőt velem ezért meg mondtam neki h rajta áll a sor és most ő tegyen valamit! Erre nem válaszolt és azóta nem keres . Fog keresni? Mit tegyek?
Állítólag nem törődött veled?
Csak el tudod már dönteni,hogy törődött-e vagy sem.
Egyébként meg engeszteld ki,kérj bocsánatot.
Előző, szerintem úgy értette, hogy állítólag nagyon szereti, csak a vesszők teljes hiánya és a szavak összevissza használata a mondatokban nehezen értelmezhetővé teszi.
Amúgy ha jól értem, ultimátumot adtál neki, ami fordítva sült el, és most te fogsz neki könyörögni ? Gratulálok :D
Nem törődött veled, most sem törődik veled.
Akarsz még ennél többet is tudni?
Szerintem nem is fog a jövőben sem törődni veled.
Ne fuss olyan szekér után, amely nem vesz fel. Majd jön másik.
Ez kissé vicces.. :P Szóval kiadtad neki az útját, de azzal a céllal hogy remélted titkon, hogy meg akar tartani, de nem kellesz neki. Hát sajnos ebben az esetben vagy bocsánatkérés vagy tovább kell állnod.
Nem valószínű hogy fog keresni még. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!