Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok? Ti értitek ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Ti értitek ezt?

Figyelt kérdés

Azért ide írok mert itt talán van 1-2 lány akinek van róla sejtése hogy hogy mi értelme..

Szóval az lenne a kérdésem, hogy a bugyiban, ott a p*nci résznél van az a kis zseb... Annak mi haszna? :o

2016. dec. 6. 21:52
 1/8 A kérdező kommentje:

Erre a "zsebre" gondolok

[link]

2016. dec. 6. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Higeniai okok miatt van ott
2016. dec. 6. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves vagy,lehet abban a korban vagy amikor kezd változni a tested és felfedezel rajta ezt-azt,de ne aggódj nem kell különösebb figyelmet fordíttanod rá.Nem hinném h külöbösebb funkciója lenne😂Csinálj oda lent mindent ugyanúgy mint eddig! Ne nézegesd,ne húzogasd és ne fogdozd!
2016. dec. 6. 22:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat.. Fiú vagyok.. Ééés félek kimondani, de 20 ésves..

Csak azért kérdezem mert a boxeremen is van ilyen "zseb" és eszembe jutott hogy a bugyikon nagyon régóta van..

És 1 ideje ezen gondolkozom, azonban barátnőm sem tudja a választ.. :s

2016. dec. 6. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első jól mondta

Én mondjuk ha meg van, akkor odateszek egy tampont is

2016. dec. 6. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem az nem zseb, csak dubla anyag, azért hogy ha folyik valami akkor ne ázzon át rögtön. Gondolom azért lett zseb alakú, mert így kell a legkevesebb varrás ahhoz hogy egy helyben maradjon a plusz réteg. Az már csak mellékes hogy így zsebként használható, velem volt már olyan hogy sürgősen kellett volna tisztasági betét, de nem volt szóval oda tömtem némi wc papírt.
2016. dec. 7. 12:04
 7/8 anonim válasza:
Hogy jobban megvédje ami ott található :)
2016. dec. 14. 12:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a tampon zsinórját kell odatenni.

Egyébként én a barátom boxerén láttam, hogy a legtöbbön van egy nyílás. De minek? :D Mármint nem hiszem, hogy olyan funkciója lenne, mint a randibugyinak... Vagy?

2016. dec. 14. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!