Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Ti értitek ezt?
Figyelt kérdés
Azért ide írok mert itt talán van 1-2 lány akinek van róla sejtése hogy hogy mi értelme..
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a bugyiban, ott a p*nci résznél van az a kis zseb... Annak mi haszna? :o
2016. dec. 6. 21:52
3/8 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy,lehet abban a korban vagy amikor kezd változni a tested és felfedezel rajta ezt-azt,de ne aggódj nem kell különösebb figyelmet fordíttanod rá.Nem hinném h külöbösebb funkciója lenne😂Csinálj oda lent mindent ugyanúgy mint eddig! Ne nézegesd,ne húzogasd és ne fogdozd!
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat.. Fiú vagyok.. Ééés félek kimondani, de 20 ésves..
Csak azért kérdezem mert a boxeremen is van ilyen "zseb" és eszembe jutott hogy a bugyikon nagyon régóta van..
És 1 ideje ezen gondolkozom, azonban barátnőm sem tudja a választ.. :s
2016. dec. 6. 22:10
5/8 anonim válasza:
Az első jól mondta
Én mondjuk ha meg van, akkor odateszek egy tampont is
6/8 anonim válasza:
Szerintem az nem zseb, csak dubla anyag, azért hogy ha folyik valami akkor ne ázzon át rögtön. Gondolom azért lett zseb alakú, mert így kell a legkevesebb varrás ahhoz hogy egy helyben maradjon a plusz réteg. Az már csak mellékes hogy így zsebként használható, velem volt már olyan hogy sürgősen kellett volna tisztasági betét, de nem volt szóval oda tömtem némi wc papírt.
7/8 anonim válasza:
Hogy jobban megvédje ami ott található :)
8/8 anonim válasza:
Szerintem a tampon zsinórját kell odatenni.
Egyébként én a barátom boxerén láttam, hogy a legtöbbön van egy nyílás. De minek? :D Mármint nem hiszem, hogy olyan funkciója lenne, mint a randibugyinak... Vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!