Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok tovább így élni!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok tovább így élni! Mit csináljak? Hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés

5 éve ismerek egy lányt. Mióta megláttam szeretem. Szerelmes vagyok. Ő 9.-es én 10.-es vagyok egy általános iskolába jártunk, és most egy gimibe. Atlétikázni is érte kezdtem el hogy láthassam edzéseken. Mindig mosolyog rám. Mindenkinek egy sziát vagy hellót köszön, nekem meg szia XY-ka!(jó hangosan). Szeptemberben volt a névnapja és én egy tábla csokit adtam neki, igaz csak 1 hét késéssel volt erre lehetőségem. ekkor MEGÖLELT!!! és azt mondta hogy cuki vagyok. Eddig semleges volt a viszonyunk, de szeretném ha mostmár több is lenne köztünk. Facebookon ismerősöm.

Ha látom majd összeesek. Tavaly lett volna esélyem évfolyamtársamnál hogy felszedjem,de nem tettem mert rá gondoltam, hogy őt szeretem. Most már lépni szeretnék. De nem tudom hogy kezdjem. Ő kolis én pedig bejárós vagyok és csak 1 busz megy szinte azonnal suli után, az iskolában meg mire eljutunk a másik terembe is becsengettek. Nem tudom hogy hogy és mit mondjak neki, hogy vegye a lapot hogy bejön nekem. Segítségeteket köszöm!

Egy 16 éves szenvedő fiú

2016. nov. 28. 22:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
50 km-t kössz
2016. dec. 4. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Tudod te milyen bika lábad lesz annyi tekeréstől? :D

Tavasztól őszig bringázok terepen, plusz télire is már vastag gumírozott biciklis kesztyű be van készítve, mert végig cangázom az idei telet, hú de jó lesz majd. *-*

2016. dec. 4. 21:31
 13/15 A kérdező kommentje:
csak nekem a térdem nem valami jó
2016. dec. 4. 22:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem se túlzottan ha megnyugtat, 2 nyáron is 3 hónap alatt nőttem 10-12 centit, gondolhatod, hogy a térdeim mennyire hálálták ezt meg...
2016. dec. 4. 22:11
 15/15 A kérdező kommentje:
én szétfociztam:):(
2016. dec. 4. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!