Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszettem neki,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszettem neki, vagy csak baráti cselekedetek voltak?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit még tavaly ilyenkor ismertem meg, nagyon sokáig facebookon beszélgettünk, kb. márciusig, szinte mindennap. Volt amikor mondta, hogy majd kapok ölelést, hogy menjek vele fesztiválozni, illetve egyszer kicsit részegen azt írta, hogy csak velem van kedve beszélgetni. Majd megszakadt ez az egész, mindkettőnknek tanulnia kellett, vagy dolgoznia. Viszont a nyáron összefutottunk egy fesztiválon, ahol meghívott inni, sokat beszélgettünk, bemutatott az ismerőseinek, felvett a koncert közben a nyakába, védett azoktól az emberektől akik rám akartak esni, illetve amikor ki kellett kászálódni a tömegből megfogta a kezemet, és pont akkor futottunk össze másokkal és akkor sem engedte el a kezemet. Csináltunk közös szelfit, majd elkísért, hogy felszálljak a buszra és hosszan megölelt. Ezek azért történtek mert bejöttem neki? Mit gondoltok?

16/L és 18/F

2016. nov. 26. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyértelmüen IGEN
2016. nov. 26. 14:19
 2/2 anonim válasza:
Jaj ez nagyon aranyos torténet, olvastam volna tovább :) Igen , én is azt mondom hogy bejossz neki .
2016. nov. 26. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!