Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszettem neki?
Pár hónappal ezelőtt láttam egy lányt a héven *.*. Fekete bakancs volt rajta és fekete cuccokat viselt, és pirosra volt festve a körme.. Nagyon tetszett nekem :D. Néztem őt néha és ő is nézett néha.. De lehet azért nézett, mert én néztem oda néha.. Kb egymás mellett voltunk..
Aztán tegnap úgy hozta a sros, hogy megint láttam.. Most fehérben volt és annyira sugárzott *.*. Még jobban tetszett, mint a múltkor.. Mind a két stílusa hihetetlenül tetszik.. Ő ült a héven én álltam. Kb 2-3 méterrel előttem volt.. Diszkréten oda néztem néha, csak az volt a bibi, hogy lebuktam, mert a szemünk vagy 100-szor összefutott.. Igazából nagyon cukin nézett, de lehet, hogy csak a falat mögöttem vagy nem tudom :/..
Szerintetek ő is emlékezett rám és azért mosolygott vagy azért, mert én? :O
Nem tartom magam helyesnek, és itt gyakorin is annyit írnak, ha képet kérnek tőlem, hogy uhh de aranyos, aztán meg beszélünk még.. Te jó ég sok ismerősöm van innen, de kb mind lány.. XD
Szóval, ha te lennél a lány, akkor haragudnál-e, hogy oda megyek hozzád és leszólítalak?
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!