Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem/tetszettem neki?
Helló!
Van egy lány akivel egy iskolába járok. A múlt évben észre vettem, hogy néha felém (talán rám nézett) és amikor ránézetem akkor gyorsan elkapta a fejét és elkezdett más irányba nézni. Akkor nem figyeltem fel rá és betudtam a véletlennek.
Ebben a tanévben általában egy busszal megyünk iskolába és a buszmegállóban sokat látjuk egymást. A buszmegállóban általában pár másodpercig (1-3 másodpercig) egymás szemébe néztünk (majd általában én félre néztem).
A folyóson ha szembe jött velem akkor egy pillanatig a szemembe nézett, majd elkapta a szemét és általában a padlót nézte.Ha a buszon egymással szembe álltunk akkor rám nézett, majd meredten nézett ki az egész busz úton.
Egyszer-kétszer volt, hogy tartósabb ideig szemeztünk (7-10 mp?), de akkor egy osztálytársával beszélgettem és akkor láttuk egymást.
Mostanában azt vettem észre, hogy mintha direkt kerülné a tekintetem és úgy tesz mintha ott sem lennék. Ha szembe jön velem akkor általában meredten félre néz és még rám sem néz. Néha viszont ha a lépcsőn szembe jön akkor akkor csak a szemembe pillant, majd megy tovább.
Én 17 éves vagyok ő pedig egy évfolyammal alattam van és a tipikus népszerű lány...szép, csinos, sok barátja van és sokat bulizik és én kb. az ellentéte vagyok.
Tetszem/tetszettem neki vagy csak megint bemagyaráztam magamnak valamit?
#4 szerinted kezdjek el vele beszélgetni? Attól félek, hogy nem vagyok neki szimpatikus és azt gondolná, hogy nagyon nyomolok...
Eddig mindenkinek ment a zöld! Várom még a kommenteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!