Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezési problémák?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nagyon de nagyon megtetszett egy lány, szép csini, nem az a tipikus p*cs*, fitt, sportol és cuki, teljesen oda vagyok érte.
Mikor meglátom csak képen is, kb ez zajlik le az agyamban: [link]
Na és ugye mindig az első lépés a legnehezebb, hogy el kellene kezdeni beszélgetni.
Na igen, csak konkrétan annyira oda vagyok érte, hogy ha visszaköszön már megfagynék kb...
Valaki valami javaslat?
(humor heroldok kíméljenek, tudom hogy előbb köszönni kell :D)
A válaszokat/javaslatokat előre is köszönöm!
2016. nov. 22. 19:49
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, mert már tudom, hogyha visszaköszönne már attól lefagynék.
Pedig eddig nem volt ilyen problémám...
2016. nov. 22. 20:17
3/4 anonim válasza:
Fb-n se? Ha nem akkor írj rá ott először,ha rendes akkor lehet,hogy megjön a bátorságod ahhoz,hogy legalább köszönsz neki vagy lehet,hogy már ő menne oda
4/4 ALAK Józsi válasza:
Jaj, egy gatyában járunk.. De valószínűleg keresnék valami témát amit szeret és arról elkedenék beszélni vele, aztán beavatna más dolgokba is és már azt veszed észre hogy tök jól elvagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!