Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kötődési problémák? 18/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emma97 kérdése:

Kötődési problémák? 18/L

Figyelt kérdés
Valamilyen szinten nehéz családi háttérrel nőttem fel, és eddig minden alkalommal ha tetszett egy fiú/én tetszettem neki pár találkozó után kikosaraztam őket. Most van egy srác, aki nagyon tetszik, találkozgatunk. Mégis diszkomfort érzetet kelt bennem, hogy közel engedem magamhoz. Valaki tud segíteni, hogy tudnék ezen túllendülni?
2016. febr. 3. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
rajtad mulik kivel álsz ösze
2016. febr. 3. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet nehéz családi háttérre fogni mindent -ha vannak gondjaid a férfiakkal, dolgozd fel és utána keress kapcsolatot, mikor már készen állsz rá.

Próbáld megismerni és megszeretni magad -normális ha vannak rossz tulajdonságaid (kinek nincs?), de az önmarcangolás helyett próblj a jókra koncentrálini! Ha megnő az önbizalmad, elfogadod magad és önmagadat adod, könnyebb lesz ismerkedni (mint barát és társ egyben).

Egyébként meg sok türelem! Megfogod szokni az új helyzetet, normális ha néhány találkozás után furcsán érzed magad.

Sok szerencsét!

2016. febr. 3. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha hiszed ha nem, ugyanígy vagyok ezzel... 1 év után lett barátom, előtte csak flörtölgettem a srácokkal... de most hogy 2 hónapja együtt vagyunk, szeretem, de mégis csak annyira, hogy el tudjam engedni ha valami olyan szituációba keveredünk... nem szeretném ha szét mennénk, de kezd "zavarni" hogy van mellettem valaki...
2016. febr. 3. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csinálj olyat,ami diszkomfort érzetet kelt, ha nem jó, ha közel van, akkor ne kerülj olyan helyzetbe, ahol ez megtörténhet.

Az is lehet, hogy ugyan tetszik a srác, de valahol belül elutasítod?

Lehet, hogy nem érintettek meg eleget a szüleid és nem vagy hozzászokva?

Vagy csak egyszerűen nagyobb a személyes tered?

2016. máj. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!