Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj van velem?

Figyelt kérdés

Nem tudok beszélgetni a lányokkal mert volt néha néha egy két csevej egy közösségi játékon de a végén ő is le rázott és még látattlanba se akarnak beszélni velem egyszerüen nem tudok beszélni velük tudom h fiatal vagyok ahoz h ezen gondolkozzak de ez elvonja a figyelmemet tanulásban sincs bajom azt mondták h nem vagyok csúnya de én r azt sem hiszem el és hiába van 7 milliárd ember a földön ± néhány de akkor is ojan egyedül érzem magam.

14/f

2015. okt. 12. 19:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Tudom h több száz ugyan ijen vagy hasonló kérdés volt már de akkor is nagyon egyedül vagyok
2015. okt. 12. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:

A helyesírást gyakorold, mert ez borzalom

De hogy a kérdésre is válaszoljak: a kommunikációt gyakorolni kell ;)

2015. okt. 12. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugi,lesz ez még jobb is,csak próbálj nyitni a lányok felé ;) 15/L
2015. okt. 12. 21:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát #3 mas nem hiszem am fojton odamegyek csevegni de soha sem jön össze
2015. okt. 12. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!