Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Problémák a külsőmmel, menthet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémák a külsőmmel, menthetettlen vagyok?

Figyelt kérdés

Félek, hogy a külsőm miatt nem találhatok barátot, és az egom így is nulla...

A bőröm több helyen is pattanásos, hiába kenem reggel-este, elől két fogam nagyobb kicsit kiáll (volt fogszabájzóm), sovány vagyok... fogták már rám, hogy anorexiás vagyok (egyszerűen nem eszek meg mindent mert sok étel ízétől rosszul vagyok) izom sincs sok rajtam, tehát fogásra csont vagyok csak, szemüvegem sajnos elég vastag. Sminket egyáltalán nem használok, hülye vagyok hozzá.

Kb ennyi... valahogy elrejthetem ezeket/megszabadulhatok tőlük?

Folyton megjegyzéseket vágnak hozzám fiúk és lányok is.

Vannak lelki bajaim emiatt és alig van pár ember akiben "megbízok".

16/l

2015. aug. 30. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nagyon nehéz bármit is mondani, mint ahogy már említették minden kérdésnél.
2015. aug. 30. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Amit így leírtál...nagyon hasonlítasz rám! na de hogy tanácsot is adjak,egyre több sminket használsz annál több pattanásod lesz. Nekem ez a tapasztalatom. Szerintem egyáltalán nem vagy menthetetlen:) Szemüveg helyett használhatsz kontaktlencsét is. Beszélgess valakivel a lelki bajaidról,nekem is segített! Például azzal az emberrel akiben igazán megbízol:)
2015. aug. 30. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet.Én most megyek középiskolába,és félek,hogy az lesz ami általánosba is.Én magas is vagyok ráadásul..De ezek az emberek csak a külsőt nézik.Nem foglalkoznak a belsővel.Magasról lekell szarni őket ha ilyenek,hogy a külsőről itélnek.Utálom ezeket az embereket.A barátaid úgy se a külsőd miatt azok.Hanem a belsőd miatt.Azok,akik elítélnek másokat,inkább képzelnék bele magukat a mi helyzetünkbe.Szarjanak sünt.
2015. aug. 30. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Vannak rendes srácok még, ne add fel! A pattanások meg idővel elmúlnak, hidd el, én szabályosan ragyás voltam 15-6 évesen, és csak 18 éves koromra múlt el, bár nem vagyok lány.
2015. aug. 30. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Hali.

"Félek, hogy a külsőm miatt nem találhatok barátot, és az egom így is nulla..." Barátságban, de még haverságban sem számít a külső, maximum annyi, hogy legyél ápolt alapjaiban ( ne legyél büdös, ne legyen megnőve a körmöd.) Ez nem párkapcsolat keresés, itt ha valakivel van közös érdeklődésed, vagy van humorérzéked lesznek 'haverjaid' minimum, nem összekeverendő a barátokkal.

"fogták már rám, hogy anorexiás vagyok (egyszerűen nem eszek meg mindent mert sok étel ízétől rosszul vagyok) izom sincs sok rajtam, tehát fogásra csont vagyok csak,"

Ezen könnyen lehet segíteni egyél olajos magvakat(mogyoró, dió, mandula, s a többi) nagy bennük a kalória kis mérete ellenére. Például 10 szem dió közel 300 kalória, bevihetnéd ezt egy szelet csokival is de azok nem hasznosulnak jól, semmi tápanyag nincs benne, de az olajos magvak esszenciális zsírsavak ha érdekel a téma, hogyan lehetnél tónusosabb itt egy cikk:

[link]

"szemüvegem sajnos elég vastag." Válassz hozzád illő frizurát az sokat segíthet a kisugárzásban, plusz kontaktlencse is jó lehet a későbbiekben.

"Sminket egyáltalán nem használok, hülye vagyok hozzá."

Szerintem nem árt, egy kis smink a lányokon. Neten elég sok minden fent van ezekről videókban, hogy - hogyan kell megcsinálni az alapján tudnál, és szépen lassan az időmúlásával belejönnél.

2015. aug. 30. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha vékony vagy, van akinek az jön be.

Kontaklencse. Nekem a szüleim sokáig nem akarták megengedni, de nyaggattam őket egy ideig, és most már van.

Ha volt fogszabályzód, és nem jött rendbe a fogad, akkor még mindig lennie kéne. Ha állandó volt, akkor beszéld meg a fogorvossal, hogy éjszakait szeretnél, az kevesebbet használ, de ha minden este beteszed, akkor többet használ, mintha nincs.

Lehet, hogy a cuuc, amit a pattanásokra használsz, valamiért nem válik be, akkor keress egy másikat, én is sokáig próbáltam ki mindenfélét, ami nekem bevált, az a zinci aquosa nevű valami, este kell feltenni, szárítja a bőrt, viszonylag olcsó, és minden gyógyszertárban van.

Sminket használhatsz, alapozót ne, mert csak még több pattanásod lesz, de egy kis szemspirál, szemceruza (pláne ha a vízvonalakra teszed, akkor igazából nem nagyon látszik, hogy ki van húzva a szemed, csak szebb és hangsúlyosabb lesz) még senkinek nem ártott meg. Ajakápolót, vagy szájfényt is használhatsz, vagy szolid színű rúzst.

Ezek persze mind azért, hogy több önbizalmad legyen. Amúgy, ha beszólnak, próbáld meg lazára venni, nevetni magadon, vagy ilyesmi. Én egy időben visszaszólogattam (volt egy köcsög gyerek aki nem hagyott békén) de mindig szarul jöttem ki belőle. Ha viccet csinálsz belőle, akkor felülemelkedtél rajtuk, és egy idő után ,,jófej csaj" leszel. Nem mintha fontos lenne a véleményük, de a többi ember szeretete és elfogadása kell ahhoz, hogy magabiztosan indulj a nagybetűs életbe :) Remélem, tudtam segíteni! :)

15/L

2015. aug. 30. 19:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Kontaklencsét szerettem volna de nincs pénz és téma lezárva a válasz.

Köszönöm a segítségeket, sminktől inkább azért távol maradok (nem birom ha az arcomon van valami)

2015. aug. 30. 20:03
 8/9 opened paradise ***** válasza:
Rengeteget fogsz még változni és az is lehet,hogy csak szerinted ilyem vészes a helyzet.
2015. aug. 30. 20:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy kép azért jól jönne rólad!
2015. aug. 30. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!