Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire jön be ez az ideál? Többi lent.
külső: Nem vagyok az a hú de vékony, inkább izmos, rendszeresen sportol, göndör hajam van, kékes zöldes szemem, szép ápolt arc, fogak, körmök, ad a külsőre, nem sminkel, kb 168 cm
Belső: hűséges, humoros, jó tanuló, bújós, imádja az állatokat, szókimondó, célratörő. Beválalós vagyok.PL.: imádom az extrém dolgokat, azon belül pl.: vizicsúszda, ejtőernyőzés, tetkó( nem vagyok tele varrva, nincs tetkóm csak nézegetni imádom őket), és igazából nem félek semmitől , nem vagyok egy beszari csaj :) Mindig felvállalom a véleményem
Azért leírok néhány rossz tulajdonságot is: ragaszkodó, makacs, kicsit nagyszájú, de illemtudó, néha féltékeny ha van oka rá :)
kb ennyi jutott eszembe
Még annyi, hogy biztos lesz aki ide írja hogy a tini lányok felét írtam le. Csak egy körül-belüli válaszra vagyok kíváncsi. A végére pedig: nem érdekel mások véleménye, azt teszem ami nekem jóóóó:) jöjjenek a kommentek :D

Mellben milyen vagy? Fenékben? Lehet, hogy sokakat nem érdekel, de engem igen. Ha a külsőt nézzük.
Belsőleg tetszik, hogy bevállalós vagy, lehetne veled kirándulni menni, hegyet mászni, extrémebb helyekre elmenni. Ritka az ilyen lány.

Kedves kérdező!
A 10-es válaszod után mégis csak szívesen ismerkednék.Az 1. hozzászólásban azért írtam a végén, hogy nem biztos, hogy ismerkednék mert a "nem érdekel mások véleménye" kijelentés miatt egy nagyon makacs embernek tudtalak elképzelni aki nagyon önfejű és nem gondolkodik el mások véleményén még akkor sem, ha jó szándékból mondják.Bár még mindig gondolok erre az "azt teszem ami nekem jó" mondatvég miatt.

Így már megint más. :)
#15 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!