Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok? [Többi lent]

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deniel9 kérdése:

Lányok? [Többi lent]

Figyelt kérdés
Szóval ez a kérdés csak lányokhoz/nőkhöz szól , leírnátok nekem hogy milyen számotokra az ideális fiú/férfi? Külső&Belső , és mit vártok tőle netán kapcsolatban. És ne nagyon mondjátok hogy a külső nem számít mert nagyon is számít nálatok:) 17/F.

2016. aug. 30. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
ezer ilyen kérdés van, több ezer válasszal
2016. aug. 30. 15:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Külsőre legyen sportos, ápolt és adjon magára.

Belső: legyen önbizalma, legyen nyitott, védelmező,megbízható, stb. és ne legyen féltékenykedő.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe :-)

2016. aug. 30. 15:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel hogy ezer ilyen kérdés van válasszal együtt ;)
2016. aug. 30. 16:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezeket leírni mind baromi hosszú lenne, jobb ha bele se kezdek.
2016. aug. 30. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:

külsőre: nem baj, ha van rajta egy kis husi, de egészséges mértékben, inkább sportos legyen, ápolt, lehetőleg világos színe legyen a szemének

belső: okos, humoros, jól nevelt, figyelmes, kedves, legye saját véleménye, magabiztos, lehessen vele beszélgetni, őszinte, nyílt, kicsit az se baj, ha a fájdalmas igazságot mondja, de azért ne az legyen (csak példa: ebben a szerelésben úgy nézel ki egy kötözött sonka (nevelőapám mondta valakire az utcán és ez jutott eszembe, de ez még akár el is menne...) így nagyon nem lehet megmondani, de szerintem ezek elég alap dolgok, persze, ha egy-egy nem pont így van nem fogok hanyatt-homlok menekülni vagy mondani, hogy na takarodjál, de szerintem ezek még úgy elvárhatónak mondhatóak... remélem segítettem 16/l

2016. aug. 30. 16:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Olyan is érdekelne hogy zavar-e téged ha pattanásos [akár attól függően hogy sok vagy kevés] meg mindenfélére:) Ezeket is írjátok bele légyszíves. Csak kíváncsiság.
2016. aug. 30. 16:16
 7/10 Bio Timea válasza:
Nem igazán van tipusom....tehát tetszik barna, szöke, fekete, stb. Nekem mindenkép a kor az elsö szempont , semi túl fiatal (nálam fiatalabb egguáltalán ) és nem sokkal öregebb (5~6 év ). Tetszik ha valakinek szèp a vála a feneke a lábai, ha van egy karakteres arca (nem gond a szèpsèghiba ....pl nagy orr vagy fül stb). Az ápoltság tènyleg fontos (napi fürdès ,tiszta kezek) Belsö tulajdonságok meg? Hm? Ha odafigyel rám , igen legyen picit féltö de ne vigye tulzásba, könnyed laza srác aki tudja hol hogyan illik viselkedni. :)19 éves lány vagyok
2016. aug. 30. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Külsőre:Szeretem ha egy srácnak jó a stílusa.Legyen ápolt,imádom ha szép a mosolya:),szóval fehér fogak alap.Nem annyira zavar,ha pattanásos,ha tesz ellene.Legyen jó a haja,amibe bele lehet túrni,főleg a göndör ahw.Szép szem*-* Nekem inkább a sportos testalkatú fiúk jönnek be,de nem zavar,ha van rajta felesleg.

Belső:Legyen megértő,legyen a legjobb fiúbarátom is egyben,szeressen viccelődni,néha lehet flegma.Szeressen hülyülni,néha legyen komoly.Ne legyen túl bújós,romantikus,de azért ne is annyira távolságtartó.Ne féltékenykedjen és lehetőség szerint ne hanyagoljon el engem.

Annyit várok el tőle,hogy szeressen meg amiket leírtam.

14/L(aha,14 évesen sokat tudhatok a pasizásról-.-')

2016. aug. 31. 12:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Belső: Különleges és nálam okosabb legyen. Ezzel jó sok embert ki lehet zárni. 😂 + szeressen

Külsőre ápolt és ha lehet átlagosan öltözködjön.

2016. aug. 31. 15:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Külső: szeretem a mackós alkatú fiúkat, de legyen sportos, pl széles váll, izmos vádli, stb. Nem baj ha kicsit alacsony. Arcra nekem a barna haj, barna szem jön be, de fontos a kedves mosoly is. A pattanásokkal kapcsolatban... Mivel nekem is vannak, nem zavar, de az fontos, hogy látsszon, hogy tesz valamit az elmúlásuk érdekében...

Belső: Ami egyértelműen fontosabb, és felülírhatja az összes külső elvárást: a kedvesség, jó humor, törődés, meg hogy szeressen persze... A kis rossz tulajdonságok nem számítanak, a lényeg, hogy nagy vonalakban legyen jó ember. :)

2016. szept. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!