Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tizenéves lányok! Ti elítélite...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenéves lányok! Ti elítélitek a skinheadeket?

Figyelt kérdés
Az olyanokat, akik nem balhéznak ha nem muszáj.

2016. aug. 29. 18:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem..
2016. aug. 29. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Miért itélném el őket? Nem értem, na de mindegy...amugy nem:)
2016. aug. 29. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem :D
2016. aug. 29. 20:15
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem. Épp az, hogy szívesen beszélgetnék vele erről, meghallgatnám a véleményét. Érdekelne, hogy ennek az irányzatnak melyik részében van benne inkább. Ha rasszista (nem a "látom az utcán és megverem"fajta, csak elméletben), még külön pont, erről is hosszan el tudnék vele csevegni.

14/L

2016. aug. 29. 20:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám, hogy elítélem, de egy kicsit túl radikálisnak tartom. Nem szeretnék nagyon belefolyni a nézeteimbe, de a lényeg, hogy nem azért kell utálni valakit, mert pl. cigány, hanem azért amiket tett/amilyen a személyisége (igen-igen, mind tudjuk, hogy a LEGTÖBBEN kritikán aluliak, DE akad kivétel, ezt ne felejtsük).

A másik, meg hogy nem szeretem a kopaszokat, bár ez inkább ízlés kérdése :D

2016. aug. 29. 20:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Én nem olyan vagyok, hogy felveszem a "Meine Ehre Heißt Treue"-s pólót, sört vedelek és pogózok mindenféle koncerten meg fehér fűzőt rakok a bakancsba, kötekedek mindenkivel, stb... hanem tudom azt, mit képviselek és próbálok fegyelmezett lenni akkor is, ha a gyűlölet felemészt. 16/F
2016. aug. 29. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Meglatom hanyok tipus vagy

Ne haragudj, nem tudom h te irtad-e ki a hungaristas kerdest, de a te fajtadnak lipotmezon kene szaporodnia

(Sajnos mar nincs lipotmezo :( )

2016. aug. 30. 02:01
 8/12 A kérdező kommentje:
2016. aug. 30. 08:30
 9/12 anonim válasza:
Majd kinövöd és beleunsz. Hidd el, volt egy haverom hatalmas skinhead volt, azt mondta rendíthetetlen hite van, borotválta a fejét 15 évesen, nagyon elhitte, hogy megváltja a világot. Majd rájött hogy becsapták, és hazudtak neki mindenről, a nézetekről, a "harcról". Nem értette, hogy magyar létére, miért kéne a Valhallában hinnie, és Odinban, hiszen semmi köze hozzá. 14 éves korától 17 éves koráig képviselte ezt, de egyik napról a másikra felnyílt a szeme. Azt ajánlom neked, amit ő is tett, ülj le, és gondold át miért választod ezt az utat. Hidd el, nehéz lesz kiszakadni, bár jobb később mint soha. Addig tudsz zökkenőmentesen kiszakadni amíg nem vagy mélyen benne, nem tartozol valamelyik szervezethez. Inkább éld át az élet szépségeit, csajozz, legyen valami hobbid a II. Világháborús dolgokon kívül, és ne utáld a világot, mert azon kapod magad, hogy elfordulnak tőled az emberek. Büszkének érezheted magad amikor az utcán mész, úgy érzed újra egyesíteni tudod Nagy-Magyarországot, de az emberek az utcán félnek tőled, és nem azt látják benned amit te gondolsz magadról. Persze fiatal korban az ember úgy érzi hogy csatlakoznia kell valahova, de mértékkel kell gondolkodni. Úgy vélem te inkább erkölcsös, konzervatív tipus vagy. Ez jó, csak ne legyél szélsőséges, az csak bajt hoz, lásd ISIS. Én nem akarlak semmire se rábeszélni, ez a TE életed, a TE döntésed. :)
2016. aug. 30. 23:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, sok magyar ment be azon a kapun és soha többé nem jöttek vissza.
2017. jan. 18. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!