Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves fiúk, ti elítélitek vagy elfogadjátok a melegeket? Miért?
Igazából nem tud érdekelni, hogy ki mit csinál, amíg a falak között történik. Addig elfogadom. Viszont a melegfelvonulást és a melegek már-már túlzottan való "reklámozását" nem támogatom. (a házasságukat sem, de az még elmegy, ha az utcán sétálnak egymást kezét fogva)
Ha egy barátomról kiderülne, egy kicsit másképp tekintenék rá, de ettől függetlenül maradhatnánk barátok, ha ugyanolyan lenne a viselkedése, mint mikor nem tudtam.
Nekem volt ilyen barátom. Hetedikben ismertem meg, két évig jóban volltunk, kiderült hogy meleg. Engem meglepett, de nem érdekelt, más okból nem vagyunk már barátok. Egy barátnőm most is van aki leszbikus, nagyon jóban vagyunk, és őszintébben tudunk beszélni mint akármelyik hetero lánnyal.
Őszintén szólva én ezzel úgy vagyok, hogy ameddig nem előttem nyalja-falja egymást egy meleg pár, addig engem nem érdekel. Attól viszont bevallom, hogy irtózom, ha két meleg, főleg két srác egymással smárol például egy házibuliban.
Amitől undorodom, az az, hogy ennek ekkora segget kerítenek. Melegfelvonulás, melegházasság, és akkor mindenki rögtön szívárványos profilképet rak ki meg ilyenek. Szerintem nem kéne ebből ügyet csinálni, és a melegházasságot nem pártolom. 18/F
Elfogadom őket, támogatom a házasságukat stb., viszont a felvonulás, meg az ha b*zisak(mint Frankie Grande) azt nem szeretem.
Ahoz, hogy kihez vonzódik valaki, senkinek semmi köze nincs. Ha valaki normálisan viselkedik, akkor nem érdekel, hogy ki szik neki.
Ha kiderülne egy barátomról, hogy meleg semmi bajom nem lenne vele, hiszen ugyanaz maradna, mint addig.
15f
Engem nem zavarna
Elfogadnám
14/F
Ha egy haveromról kirerülne? Kicsit sem zavarna.
Elvégre barátok lennénk vagy mi. És ha addig olyan jóba voltunk akkor azután is jóba lennénk. 😁
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!