Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-18 éves fiúk, ti elítélitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-18 éves fiúk, ti elítélitek vagy elfogadjátok a melegeket? Miért?

Figyelt kérdés
Ha pl. egyik haverotokról kiderülne, hogy reagálnátok? Miért fogadjátok vagy ítélitek el őket? kort is írjatok, lécci!

2015. aug. 22. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Mitől külőmbb egy hetero pasi,aki meg minden nővel összeáll? Az meg egy hímku.rva ennyi erővel
2015. aug. 22. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

Igazából nem tud érdekelni, hogy ki mit csinál, amíg a falak között történik. Addig elfogadom. Viszont a melegfelvonulást és a melegek már-már túlzottan való "reklámozását" nem támogatom. (a házasságukat sem, de az még elmegy, ha az utcán sétálnak egymást kezét fogva)

Ha egy barátomról kiderülne, egy kicsit másképp tekintenék rá, de ettől függetlenül maradhatnánk barátok, ha ugyanolyan lenne a viselkedése, mint mikor nem tudtam.

2015. aug. 22. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
26%

Nekem volt ilyen barátom. Hetedikben ismertem meg, két évig jóban volltunk, kiderült hogy meleg. Engem meglepett, de nem érdekelt, más okból nem vagyunk már barátok. Egy barátnőm most is van aki leszbikus, nagyon jóban vagyunk, és őszintébben tudunk beszélni mint akármelyik hetero lánnyal.

Őszintén szólva én ezzel úgy vagyok, hogy ameddig nem előttem nyalja-falja egymást egy meleg pár, addig engem nem érdekel. Attól viszont bevallom, hogy irtózom, ha két meleg, főleg két srác egymással smárol például egy házibuliban.

Amitől undorodom, az az, hogy ennek ekkora segget kerítenek. Melegfelvonulás, melegházasság, és akkor mindenki rögtön szívárványos profilképet rak ki meg ilyenek. Szerintem nem kéne ebből ügyet csinálni, és a melegházasságot nem pártolom. 18/F

2015. aug. 22. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
6%
Ja, és bocsi ez lemaradt: 17/F (és te mit gondolsz?)
2015. aug. 22. 15:58
 5/10 anonim válasza:
2%
amíg nem ugrál egy szál farokban felém, addig tolerálom.. sajnos ez egy megtörtént eset, azóta nem bírom a srácot. 18/F
2015. aug. 22. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha mondjuk egy barátomról kiderülne engem nem zavarna.Hiszen barátok vagyunk mindig számíthatunk 1másra,és jóban vagyunk.Nem hagynám ott ilyen hulyeség miatt.Amugy én egyáltalán nem ítélem el őket,mivel nem tehetnek róla.Ez a dolog még születés előtt alakul ki,egy hiba,valamelyik hormonból több jut mint a másikból erről nem tehetnek.2 dolgot csinálhatnak: vagy elfogadják és boldogok lesznek,vagy elbújik (a fujjoló ítélkező hülye bunkó idióták elől ) és egész életében boldogtalan lesz,csak azért,hogy más (aljas buta dög) embereknek ez ne bökje a csőrét! Ugyani nem tud válzoztatni azon hogy meleg! Amúgy 15/f vagyok és hetero!
2015. aug. 22. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

Elfogadom őket, támogatom a házasságukat stb., viszont a felvonulás, meg az ha b*zisak(mint Frankie Grande) azt nem szeretem.

Ahoz, hogy kihez vonzódik valaki, senkinek semmi köze nincs. Ha valaki normálisan viselkedik, akkor nem érdekel, hogy ki szik neki.

Ha kiderülne egy barátomról, hogy meleg semmi bajom nem lenne vele, hiszen ugyanaz maradna, mint addig.

15f

2015. aug. 22. 18:21
 8/10 anonim válasza:
92%

Engem nem zavarna

Elfogadnám

14/F

2015. aug. 28. 20:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy haveromról kirerülne? Kicsit sem zavarna.

Elvégre barátok lennénk vagy mi. És ha addig olyan jóba voltunk akkor azután is jóba lennénk. 😁

15/f

2015. aug. 28. 20:36
 10/10 anonim válasza:
80%
én is elfogadnám :) valahogy felfogni sem tudom hogy mi lenne ezzel a gond, persze lehet jönni olyanokkal hogy vallás meg fajfenntartás de igazából baromság, szerintem tökmindegy ki kit szeret és mi jön be neki :D
2015. nov. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!