Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiak! Ti elfogadjátok, vagy elítélitek a meleg pasikat?
Illetve mennyire értetek egyet azzal,hogy mostanában egyre sok az olyan meleg kérdés,ahol azt írják a zavarodott tiniknek,hogy nyugodtan próbálják ki a haverjaikkal a meleg szexet,hiszen ez természetes,nincs benne semmi rossz.
A befolyásolható,manipulálható fiatalokat a saját nemükkel való szexuális kapcsolatra biztatják.
Mi a véleményetek erről?
Például arra gondolok,hogy a múltkor olvastam egy kérdést,hogy az volt a lényege,egy 15 éves srác gondolkodik rajta,hogy kipróbálná egy fiúval a szexet,de nem tudj,hogy megtegye e!
Ilyen válaszok jöttek melegektől:
"nyugodtan próbáld csak ki,hisz nincs ebben semmi rossz!"
"ezen nincs mit gondolkodni,ha érdekel ne habozz kipróbálni!!!"
ma 18:16
az kéne még :D
Én nem vagyok meleg gyűlölő,de utálom ha a melegek
elkezdenek háborogni,hogy a homoszexualitás normális,természetes dolog,és nyugodtan ki lehet próbálni!
Tehát akkor a transzexualítás is normális,gyerünk pasik,öltözzünk nőnek,ezt is nyugodtan ki lehet próbálni!
Ez egy betegség!
Persze ha én fogyatékos lennék,én sem szeretném ha azt mondanák,hogy beteg vagyok,jól esne ha úgy kezelnének mint a teljes értékű embereket,de valahol tudnám hogy nem vagyok az!
A melegeket nem kell utálni,de hirdetni sem kell a melegséget!
"A melegeket nem kell utálni,de hirdetni sem kell a melegséget!"
Valahogy így gondolom én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!