Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofób heteró férfiak, semmi esély nincs rá, hogy elfogadjátok a melegeket?
"Nem az a baj hogy valaki meleg vagy sem, de ne reklámozza, hogy az. Semmi baj azzal ha otthon csináljátok. Ha lenne meleg haverom nem érdekelne ettől még a haverom. Csak ne viselkedjen úgy mint egy nevetséges ember. Mi sem vonulunk az utcára hogy heterok vagyunk. Szóval nem elfogadni nem tudunk titeket hanem a viselkedésetekkel van baj."
Aha, szóval ha megkérdezitek tőlünk, hogy van-e barátnőnk, és azt feleljünk, hogy nincs, mert barátunk van, akkor az már reklámozás? Mert a legtöbb homofóbnak már ez is az... Itt egyáltalán nem az utcára vonulásról van szó, apró-cseprő dolgokról, amit ti már reklámozásnak véltek. Például miért vagyunk mi beszorítva a négy fal közé? Sok heteró pár undorítóbban viselkedik a villamoson, mint mi a négy fal közt... Mégsem háborgatom őket. És egyébként is: nem kell odanézni.
Hát ez érdekes, a tapasztalatom szerint a férfiak akkor tekintenek férfinek egy másik férfit, ha ért az átlagos féfi dolgokhoz: tehát társadalmi elvárás, hogy egy férfi tudjon focizni, nézze az F1-t illetve legyen jártas még egy plussz sportban, értsen az autószereléshez alapszinten.
Én a vasútért vagyok oda, és egyszer kifejtették hogy aki kötöttpályás közlekedési dolgokért van oda az b@zis.
Azt megértem, hogy a felvonulást elítélik, ezzel a melegek se azonosulnak. De gondoljunk a kis hétköznapi szituációkra: mkor számít reklámozásnak ez. Tehát ha a csoport elmegy kocsmázni mindenki hozza a csaját akkor egy meleg nem hozhatja a barátját? Igazából mindig megkérdezik a heterók van-e barátnőm de azt mondom nem barátnőm van akkor ki akadnak, ha előállok egy fedő sztorival pl. most épp nincs, mert ez és z történt, feltétlen össze akarnak hozni eggyel (gyakran erőszakosan), tehát ezért lenne jobb őszintének lenni...
Mert ugye a heterók nem reklámozzák magukat, ahogy azt írták. Nem járnak kézen fogva az utcán, ha megkérdezik őket le kell tagadniuk, hogy barátnőjük van és sohase beszélnek a kapcsolataikról, kalandjaikról.
Hát nem is tudom, hogy ki reklámozza magát. Mellesleg, ha egy meleg elmondja, hogy van barátja és szereti, szerintem abba semmi undorító sincs, mert nem a szexuális részéről beszél, hanem az érzelmiről. Arról meg nem tehetünk, hogy a sok homofób rögtön a fartúrásra gondol(mellesleg sok meleg nem szereti a szexnek ezt a részét). Szóval el kellene gondolkodni kedves homofób társaim, hogy mi számít reklámozásnak és mi nem.
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!