Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Homofób heteró férfiak, semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofób heteró férfiak, semmi esély nincs rá, hogy elfogadjátok a melegeket?

Figyelt kérdés
Képzeljétek el, hogy össze haverkodtok valakivel, aztán meg jó barátok is lesztek, mondjuk egy főiskolán. És ennek a srácnak van már barátja, hosszú évek óta monogám párkapcsolatban él, (a barátját fél bemutatni) nem látszik rajta úgy mond h meleg, még a forma1 -hez is hozzá tud szólni. Szóval ha bevallaná nektek a homofóbiátok győzne? Vagy van esély, hogy a véleményetek is megváltozik és elfogadók lesztek.

2012. dec. 15. 19:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Volt egy nagy nőcsábász homofób kollégám, akivel tök jóban voltunk (még mielőtt vád érne, legkevésbé sem azért, mert rá akartam volna mozdulni, monogám, hűséges kapcsolatban élek a barátommal) és ő is folyton szidta a melegeket (nem tudta, hogy én is az vagyok, mert nincs rám írva.. sőt nagyon is férfiasan nézek ki és így is viselkededem.. senki meg nem mondaná rólam, hogy meleg vagyok). Amikor feljött a téma mindig mondtam neki, hogy több meleg ismerősöm is van, akik nagyon jó emberek és nem tartom jogosnak őket csípőből elítélni a szexuális beállítottságuk miatt. Ilyenkor általában elkezdett szabadkozni, hogy ő nem úgy gondolta és hogy persze biztos köztük is vannak jó emberek, de ő nem akar velük kontaktot és szeretne teljesen elhatárolódni tőlük. Az irodánk közelében van egy kicsit színesebb festésű másik iroda és még arról is magától megjegyezte, hogy soha nem akarna abban dologzni, mert milyen b*zis.. mintha folyton bizonygatni akart volna vmit..

A poén az egészben, hogy miután elment a cégtől, több kollégám is megjegyezte, hogy ez a srác mennyire b*zisan viselkedett (tényleg volt pár iszonyúan lányos gesztusa) és úgy is nézett ki (pl. szedette a szemöldökét).

Bár már nem nálunk dologzik, időnként rám szokott írni facebookon és dumálunk egy kicsit.. egyszer tervezem neki elmondani, hogy btw. meleg vagyok és szóba állt velem, mégsem halt bele. Kíváncsi leszek a reakcióra. :)

22F meleg

2012. dec. 21. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:
95%
na azt majd nekem is meséld el akkor :)
2012. dec. 21. 21:24
 13/13 SennaHikari ***** válasza:
71%

Az az ember nem tudja elfogadni a melegeket, akinek hiányos a párkapcsolata. Szerintem aki homofób, az csak azért az, mert mélyen legbelül irigykedik rájuk, hogy ők sokkal boldogabb párkapcsolatban élnek, mint ők valaha fognak. Erről ennyit.

Homofób-fób vagyok. XD Gyűlölöm a homofóbokat, még ha utálnak is érte az emberek. Én azt mondom, hogy a melegek szarják le ki mit szól. Tudom, hogy fáj és sérelem, de csak ezért ne bújjanak el, mert ők is értékes emberek (sőt, értékesebbek, mint egyesek). Aki meg nem ismer jól egy meleget se, az meg ne alkosson véleményt. De jó, hogy manapság mindenkinek a véleményét a sajtó uralja... Ha a tv azt mondja, hogy a pl a kenyér rossz dolog, akkor mindenki utálni fogja?

Térjetek már észre emberek...

2013. márc. 7. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!