Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elítélitek a fiús lányokat,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elítélitek a fiús lányokat, illetve a lányos fiúkat?

Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Szeretem a lányos fiúkat és a fiús lányokat. :)

15/L

2015. júl. 1. 23:38
 2/7 anonim ***** válasza:
A fiús lányokat nem, a lányos fiúkról viszont van egy véleményem.
2015. júl. 1. 23:40
 3/7 A kérdező kommentje:
1-es:Miért nem ítéled el őket?:)
2015. júl. 1. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem itelem el,csak nem ertem,miert jo
2015. júl. 1. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért ítélném el őket? Bántottak, rosszat tettek nekem, vagyy másoknak? :) Nem nagyon vonzódom a férfias férfiakhoz, és a lányos fiúkon se feltétlen a páwákat, vagy Justint kell érteni. Mert azoktól a falra mászom, de attól függetlenül nem ítélem el őket. Amíg velem valaki kedves, akkor kortól, nemtől, identitástól függetlenül én is az leszek vele.

#1 voltam :)

2015. júl. 1. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem ítélem el. Ha a lányok hordanak nadrágot, a fiúk is lehetnek kicsit lányosabbak.
2015. júl. 2. 01:49
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
Egyiket sem ítélem el... Ha valaki normális és kedves akkor én is az leszek vele. És miért szólnék bele valakinek az életébe?! Semmi jogom és közöm hozzá :D
2015. júl. 2. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!